Holy moly! Beyoncé en Jay-Z kopen op één na duurste villa van VS (en zo ziet 'ie eruit)

Celebs door Jennifer

Dat Beyoncé en Jay-Z één van de beroemdste en rijkste celebritykoppels zijn, wisten we wel. Allebei hebben ze een goedlopende carrière in de muziekbusiness. Het is dan ook geen wonder, dat ze nu de op één na duurste villa in de Verenigde Staten bezitten. Terwijl Queen B momenteel bezig is met haar Renaissance Tour, heeft ze samen met haar hubby een gigantische villa in Malibu op de kop weten te tikken.

Nieuwe dure villa in Malibu voor Beyoncé en Jay-Z

In veel landen heerst momenteel een woningnood, doordat de huizen vaak te duur zijn. Nou ja, voor de 'gewone mens' dan. De beroemde celebs als Beyoncé en Jay-Z hebben natuurlijk geen enkel probleem met geld. Zij kunnen gewoon met gemak even 200 miljoen dollar aftikken voor een nieuwe villa, iets wat Beyoncé en Jay-Z inderdaad hebben gedaan, zo vertellen bronnen aan TMZ. En ja, gewoon met contant geld. Voor dit gigantische bedrag kochten zij één van de duurste villa's van de Verenigde Staten, die je kunt vinden in het zonnige Malibu. Ze kochten het landhuis van William Bell, één van de grootste kunstverzamelaars wereldwijd.

'Kleine' aankoop van 200 miljoen

Dat de twee artiesten zo'n groot bedrag kunnen betalen, snappen we natuurlijk wel. Zo wordt Jay-Z zijn vermogen geschat op ongeveer 2,5 biljoen (!) dollar, met dank aan zijn drankhandels Ace of Spades en D'Usse, kunstcollectie en natuurlijk zijn muziek. Daarnaast heeft Beyoncé ook nog eens een groot vermogen van zo'n 500 miljoen dollar, waar waarschijnlijk nog een hoop geld bijkomt. Op dit moment is ze namelijk bezig met haar Renaissance Tour, waarmee ze waarschijnlijk zo'n 1 biljoen dollar binnenharkt. Wow! De aankoop van hun nieuwe miljoenenvilla in Malibu is dus maar een 'kleine' aankoop.

Luxe diner met billionair

Om de aankoop van het nieuwe stulpje in Malibu te vieren, hadden Beyoncé en Jay-Z afgelopen vrijdag een luxe diner in Mayfair (Londen) met ondernemer en mede-billionair Nassif Sawiris. Een paar uur nadat het nieuws over hun nieuwe villa naar buiten kwam, werden ze namelijk gespot bij het verlaten van Harry's Bar. Ach, waarom ook niet?

Grote kans dat je nu wel nieuwsgierig bent geworden naar de nieuwe villa van Beyoncé en Jay-Z, die trouwens 30.000 vierkante meter is. Lucky you, want hieronder vind je wat foto's:

Lees ook: Ehm: dit verdient Beyoncé per minuut