Probeer gratis het Beyoncé-parfum!

Lichaam door Redactie Ze.nl

Beyoncé Knowles is een idealist. Een trendsetter. Een wereldwijd icoon. Een krachtig rolmodel. Haar unieke stijl is een mengeling van sexy en chique elegantie. Beyoncé doet oude tijden herleven en heeft inmiddels de wereld van de muziek, film en mode veroverd. Ze staat ook bekend om de grote bijdrage die ze levert door activiteiten te verrichten voor diverse humanitaire organisaties.

Dat is waar haar eerste parfum op is geïnspireerd: haar zelfvertrouwen, stijl, karakter en sexappeal...

Beyoncé: \"Mijn parfum is een unieke uiting van de krachtige sensualiteit van een vrouw. De geur laat je sidderen van opwinding en trekt je aandacht. Tegelijkertijd is het parfum elegant, vrouwelijk en een beetje mysterieus. Ik heb dit parfum gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn om te begeren en te worden begeerd.\"

Beyonce Heat  is een bloemig, fruitig en houtachtig parfum dat wordt gekenmerkt door de geur van zeldzame en sensuele bloemen. Beyoncé Heat is, net als de vrouw op wie het parfum is geïnspireerd, onvergetelijk, gepassioneerd en hartstochtelijk.

Ben jij benieuwd naar Beyoncé Heat en wil je hem wel proberen? Vul dan snel onderstaand formulier in en ontvang GRATIS een van de 40.000 samples thuis! Maar wees er snel bij, want op = op.