Beyoncé is blank?!

Celebs door Redactie Ze.nl
Op de cover van haar nieuwe album 4 is kersverse moeder Beyoncé haast onherkenbaar. De zangeres draagt een blonde pruik en het lijkt erop dat er flink aan haar huidskleur is gesleuteld, want Beyoncé is blank op de foto!
 
Volgens deskundigen komt het door de verkeerde belichting, al beweert het Britse boulevardblad The Sun dat het misschien wel een bewuste actie van de zangeres was. Het is namelijk niet de eerste keer dat Beyoncé is gespot met een bleke huid, al zou ze nu wel bleker zijn dan ooit. 
 
Vlak voor de uitreiking van de Grammy?s vorig jaar kwam de zangeres ook al in opspraak vanwege haar blonde lokken en blanke huid. Ze zou donkere meisjes zelfs het gevoel hebben gegeven dat zij zich moesten schamen voor hun huidskleur. In 2008 verscheen Beyoncé met een wittere huid in een reclame van beautymerk L?oréal, wat voor veel ophef zorgde. 
 

Toen Beyoncé nog in de meidengroep Destiny?s Child zong, zou haar vader haar gedwongen hebben tot speciale huidbehandelingen, zodat ze het blankste lid van de groep zou zijn.
 
Wat vind jij van Beyoncés lichtere huidskleur? Is Beyoncé de nieuwe Michael Jackson?
 
Bron foto: The Sun