George Clooney houdt vriendin onder de duim

Celebs door Redactie Ze.nl
George Clooney (50) heeft sinds vijf maanden een knappe en vooral stuk jongere blondine aan zijn zijde. Zijn lief, Stacy Keibler, houdt hij dan ook nauwlettend in de gaten. Hij beweert zelfs dat hij haar niet alleen uit laat gaan?

"Ik laat haar niet naar buiten gaan. Ze mag helemaal niets doen," zo grapt hij tegen Us Weekly op de rode loper. Het mooie stel was samen aanwezig tijdens het Palm Springs Film Festival. Dat mister Clooney is zijn handjes mag knijpen is duidelijk: Stacy is betoverend mooi. "George houdt me inderdaad gevangen," lacht de 32-jarige blonde.

Of het werkelijk een grapje is, is niet bekend. Er gaan in ieder geval geruchten dat George overbeschermend zou zijn en zelfs bodyguards heeft ingehuurd om zijn Stacey continu veilig te houden.

Voor nu lijkt het kersverse koppel de perfecte match te zijn. Stacy laat zich zelfs op modegebied adviseren door haar georgeous George. "We hebben dezelfde smaak, dus dat is wel makkelijk. Wat ik leuk vind, blijkt hij ook leuk te vinden. Gelukkig komt dat zo uit, want ik weet niet wat ik zou doen als dat niet zo was!" aldus de blondine.

Wat denk jij: heeft Hollywood-hartenbreker George zijn droomvrouw gevonden of is het slechts weer één van de zovelen?