Monique en André Hazes genieten samen tussen de varkens op gezinsvakantie

Celebs door Elsemieke

Dat 2021 niet zo'n best jaar was voor zanger André Hazes, dat weet iedereen. Hij zit middenin een burn-out en ook is zijn relatie met Sarah van Soelen op de klippen te zijn gelopen. Momenteel geniet hij samen met zijn ex Monique en zoontje Dré van een vakantie in Thailand. 

Monique en André Hazes genieten samen tussen de varkens op gezinsvakantie

De kleine André is kort geleden nog met zijn ouders naar Amerika, maar nu is het kennelijk alweer tijd voor een volgende gezinstrip met moeder Monique Westenberg en papa André Hazes. De Juice Channels hadden het vermoeden al op de socials geposts, maar gisteren bevestigt Monique dit met een foto op Instagram. Het gezin is vertrokken naar Thailand, waar ze genieten van de parelwitte standen van het land. Én van de varkens, zo blijkt uit een nieuwe foto die ze op Instagram heeft gepost. Ze schrijft eronder als caption: "Pig Island". André staat er niet op, want hij is de fotograaf van het kiekje. 

Sarah van Soelen niet in documentaire André Hazes Sarah Van Soelen en haar familie werkten mee aan de documentaire toen Sarah nog een relatie had met André en de twee samen een huis hadden gekocht. Nu de relatie over is, heeft ze geen behoefte om zichzelf nog in de documentaire terug te zien. Aan Shownieuws vertelt ze dat er helaas geen contact meer is. "Maar ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden." De influencer woont nog in het huis dat ze samen met Dré kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk: ik heb geen kastruimte meer over, dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."