Babynieuws: Negin Mirsalehi bevallen van eerste kindje

Celebs door Elsemieke

We eindigen de week met heel leuk babynieuws, want Negin Mirsalehi is bevallen van haar eerste kindje! De Nederlandse influencer deelde dat vrijdag op Instagram.

Negin Mirsalehi bevallen van eerste kindje

Fantastisch nieuws zo vlak voor het weekend voor Negin Mirsalehi en haar verloofde Maurits Stibbe. De twee geliefden zijn namelijk de kersverse ouders geworden van hun eerste kindje. Op Instagram deelt de influencer de eerste beelden met haar pasgeboren kindje. Negin en haar verloofde Maurits zijn op 11 juli 2022 de trotse ouders geworden van een prachtig zoontje. Bij twee super zoete foto’s met hun kleine baby schrijft de influencer: “Niets is te vergelijken met deze liefde.” Negin onthult ook direct de mooie naam van haar zoontje: “Sam Eduard Stibbe Mirsalehi.

IVF-traject

"Ben zo blij om te delen dat Mau en ik een baby verwachten. De afgelopen anderhalf jaar was misschien wel een van de zwaarste perioden die we hebben meegemaakt", schreef Negin eerder dit jaar op Instagram. Negin en haar vriend Maurits Stibbe verloofden zich in de zomer van 2021. Hij is ook haar zakelijke partner. Negin is nu 33 jaar en op Instagram heeft ze ruim 6,8 miljoen volgers. Negin en haar vriend Maurits Stibbe verloofden zich in de zomer van 2021. Hij is ook haar zakelijke partner. De twee konden heel moeilijk zwanger worden omdat Negin vervroegd in de menopauze raakte. "Ons is verteld dat het heel moeilijk zou worden om zwanger te raken. Dus dit is ons kleine wondertje, waar we enorm dankbaar voor zijn.