Monica Geuze ziet dochtertje (4) naar Zuid-Korea vertrekken: "valt me enorm zwaar"

Celebs door Elsemieke

Monica Geuze is ontzettend gelukkig in haar nieuwe relatie, maar dat betekent niet dat ze af en toe nog moeilijke momenten ervaart. De vlogger is namelijk moeder van de vierjarige Zara-Lizzy, maar niet meer samen met haar vader. Hierdoor moet ze het meisje drie weken missen.

Dochtertje Monica Geuze gaat naar Zuid-Korea

"Het staat al best wel eventjes gepland, dus ik weet ook gewoon dat het gebeurt. Het is goed besproken en in goed overleg gegaan uiteraard", vertelt Monica in haar nieuwste vlog op YouTube. In de video zien we haar, samen met de kleine Zara-Lizzy, haar koffertje inpakken en spenderen ze hun voorlopig laatste avond samen. De vader van Zara-Lizzy, Lars Veldwijk, is voetballer en speelt in Zuid-Korea. Vanwege de coronapandemie kon de 4-jarige Zara-Lizzy niet naar haar vader toe. "Hij mist Zara-Lizzy natuurlijk enorm en Zara-Lizzy hem ook heel erg", zegt Monica. "Het is natuurlijk sowieso lastig als je uit elkaar gaat en je moet je kind opeens gaan delen. Ik heb daar niet zo heel veel mee te maken gehad, omdat hij daar woont en wij hier. Dus ik vind het best wel moeilijk dat ze die kant op gaat."

Vliegreis met oma

Zara-Lizzy gaat samen met haar oma, de moeder van Lars, naar Zuid-Korea. Daarom heeft Monica er wel vertrouwen in dat het goedkomt. "Ik weet dat ik niet aan dingen moet denken die de worst case scenario zijn, maar dat ga je wel doen", vertelt Monica emotioneel. "Ik gun het haar echt enorm en ik gun het hem ook echt enorm, maar ik vind het wel lastig. Ze heeft er zelf superveel zin in. Haar vader heeft er superveel zin in. Ze vliegt met Lars zijn moeder, Zara-Lizzy's oma," volgt Monica haar verhaal. "Dus dat zit allemaal goed, en ik weet dat het allemaal goedkomt. Ze is nu op een leeftijd dat ze zich die dingen gaat herinneren."

Worst case scenario

Toch blijft Monica de situatie enorm lastig vinden. "Ik weet dat ik niet aan dingen moet denken die de worst case scenario zijn, maar dat ga je wel doen." Lars Veldwijk en Monica Geuze hadden vanaf december 2016 een relatie. Eind 2019 gingen de twee definitief uit elkaar. Inmiddels heeft Monica een relatie met makelaar Robbert Kroeze.