Vlogger Mascha Feoktistova koopt huis in Amerika (en dat wil je even zien)

Celebs door Elsemieke

Als je vlogger Mascha Feoktistova en haar man Gregor van Vlierden volgt, weet je dat de twee dol zijn op Amerika. Op hun vlogs deelden ze regelmatig vakanties van The States. De twee gaan next level, want op Instagram heeft Mascha bekendgemaakt dat ze een huis hebben gekocht in Orlando.

Een droom die uitkomt voor Mascha Feoktistova

Mascha en Gregor geven op YouToube dagelijks een inkijkje in hun leven. Als je de vlogs kijkt weet je hoe dol ze zijn op The States en dus was de droom ook om ooit een huis te kopen. En nu is het eindelijk zo ver! Mascha deelde foto’s op Instagram waarbij zij en Gregor voor hun nieuwe huis poseren. “WE HEBBEN EEN HUIS IN AMERIKA GEKOCHT! Oh my god wat een droom”, schrijft ze erbij.

Voor de verhuur

“Zo dankbaar dat dit kan en dat onze droom is uitgekomen”, schrijft Mascha verder onder de foto. Het gekochte huis is niet alleen voor het gezin bedoeld als vakantiehuis, maar ook zal het van anderen zijn. Ze zijn namelijk van plan om het huis te gaan verhuren. Het huis is al meerdere keren in vlogs van Mascha voorbijgekomen, dus als kijker kon je het al hebben gezien. “Het was voor ons ook ZO leuk om te zien hoe enthousiast iedereen in de comments was/is over het huis. Toen we dit online zetten, hadden we hem natuurlijk al gekocht. Maar je VOELT gewoon dat dit hem is”, jubelt Mascha.