Zien: Kylie Jenner post eerste foto met dochtertje en ze ziet er fantastisch uit

Celebs door Roos

Kylie Jenner is alweer een maand geleden bevallen van haar eerste dochtertje. Ze doopte de kleine spruit Stormi en daarna was er weer radiostilte vanuit het Kardashian-Jenner front. Totdat de selfie-queen gisteren een foto postte met haar dochtertje die je hart doet smelten.

 

my angel baby is 1 month old today

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mama Kylie

Op de foto is Kylie in trainingspak te zien met de kleine Stormi op haar arm. De tekst bij de foto luidt 'my angel baby is 1 month old today' en dat is natuurlijk reden voor een feestje. In de vorm van een foto, dan. Ook op de tweede foto is de realityster te zien met haar dochtertje op haar arm, waarbij we een glimp op kunnen vangen van het hoofdje.

Aan Kylies lichaam is niet af te zien dat ze een maand geleden een kind heeft gebaard. Op haar story plaatste ze een filmpje waarin we haar platte buik kunnen bewonderen en man, die is een partij plat. You go Kylie!

Lang geheim gehouden

Lange tijd werd Kylies zwangerschap geheim gehouden. Haar reden was dat ze, in tegenstelling tot de rest van haar leven, haar zwangerschap voor zichzelf wilde houden en niet met de hele wereld delen. Dit deed ze voor haar eigen rust en die van haar baby.

Lees ook: Wat betekent de naam Stormi?