Celeb break up kapsels

Haar door Redactie Ze.nl

Relaties beginnen en eindigen, zo ook voor celebrities. Veel celebs willen na een relatie even helemaal opnieuw beginnen en dat gebeurt vaak inclusief een nieuwe coupe. Ons zusje Girlscene laat het je zien!

Natuurlijk zijn alle beginnende relaties smullen voor de pers, maar ook de break ups worden uitgebreid in beeld gebracht. Girlscene kwam veel foto's tegen waarop duidelijke veranderingen te zien zijn in de kapsels van beroemdheden die net een break up achter de rug hebben. Kijk mee!

Katy Perry

Toen Katy Perry in 2010 trouwde met Russel Brand had ze lange, donkere, gekrulde lokken. Na de scheiding ging Katy Perry voor iets totaal nieuws. Het moest helemaal anders: haar lange, donkere lokken verruilde ze voor steil, blauw (!) haar.

Kim Kardashian

Kim Kardashian trouwde met basketballer Kris Humphries. Het huwelijk duurde niet lang. Na 72 dagen gingen ze uit elkaar. Toch wilde Kim ook verandering in haar haar: ze verscheen in de pers met  een steile coupe met pony.

Britney Spears

Britney Spears trouwde in 2004 met danser Kevin Federline. Ze had op dat moment lange, blonde haren. Een maand voordat ze zou bevallen van hun tweede zoon kondigde ze de scheiding aan. Kort daarna verscheen ze met deze donkerbruine lokken.

Anna Hattaway

Anne Hathaway ging in 2004 een tijdje met de Italiaanse zakenman Raffaello Follieri. Tijdens hun tijd samen had ze deze halflange donkere coupe. In juni 2008 gingen ze uit elkaar. Ze verscheen met deze prachtige bruin-rode bob.

Ashley Simpson

Ashlee Simpson trouwde in 2008 met Pete Wentz. Ze had toen heel lang, donker haar. Na de scheiding liet zij deze korte blonde coupe knippen!


Kijk voor meer break up kapsels van celebrities op Girlscene!