Inspiratie: hippe kapsels voor krullenkoppen

Haar door Kimberly
Een tijdje geleden gaven we je inspiratie voor steil haar. Nu zijn de krullenkoppen aan de beurt! Welk kapsel is leuk voor jouw bos krullen? Wij geven je wat hairspiration! 

Bobbie bob

Wil je een kort, speels kapsel met een beetje diversiteit? Kies dan voor een boblijn. Er zijn verschillende manieren waarop je een bob kunt laten knippen: asymmetrisch, lang, kort en schuin. Helaas voor de krullenbollen is een boblijn voor steil haar wat makkelijker, maar daarentegen wordt het met jouw krullen wel heel volumineus!

Tot de schouder


Wil je niet lang, maar ook niet kort? Kies dan voor een kapsel tot de schouder. Dit kapsel kent vele varianten. Zo kan het bijvoorbeeld op één lengte, maar in ook laagjes. We love it

Shortie short 


Ben jij een vrouw met pit? En houd jij van een uitdaging? Ga dan voor coupe shorty. Het kan heel vrouwelijk en sexy zijn! Bovendien is het weer helemaal hipperdepip in 2014. Let wel op of het bij je gezichtsvorm past. Bij twijfel, vraag het na aan je kapper. 

Lekker lange lokken


We spreken niet uit ervaring, maar een bos krullen kan naast héél mooi, ook best een tikkeltje vervelend zijn (lees: veel klitten, veel kammen). Vooral als het lang is. Maar, met een goede verzorging zoals een speciale haarolie en een fijne conditioner kunnen veel struggles geminimaliseerd worden. En het is de moeite waard hoor! Want kijk. hoe. mooi. dit. is.

Opgeschoren


Pittig, pikant maar o zo feminien! Experimenteer met een kort kapsel door een gedeelte op te scheren. De zij- of achterkant opscheren is niet alleen helemaal trendy op dit moment, maar is ook voor de vrouwen met een flinke krullenbos extra mooi. Het zorgt voor een speels effect en met een beetje kleur erin, is het fi-, fa-, fabulous!
 

Voor welk kapsel durf jij de schaar erin te zetten? 
Beeld: Pinterest