Haartrends lente/zomer 2012

Haar door Vera
Bij een nieuw seizoen, hoort eigenlijk ook een nieuw kapsel. Ben jij helemaal klaar met je saaie hairdo en wil jij deze lente/zomer eens wat anders proberen? Ga dan voor één van deze haartrends en je loopt er weer helemaal hip bij!

Voor een nieuw kapsel hoef je niet per se rigoureuze veranderingen te maken. Met kleine veranderingen zoals een andere kleur, scheiding of je haren eens los laten hangen of juist opsteken kun je een heel andere look creëren!

Deze lente/zomer zijn er weer genoeg nieuwe trends, waarmee je volop mee kunt varieëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van..?

Middenscheiding
Deze simpele look is nonchalant en sexy. Maak wanneer je haar nog nat is gelijk een middenscheiding en laat het zo opdrogen. Je kunt je haren daarna glad maken met een steiltang, of juist met een krultang een mooie speelse slag creëren!
 
Vlecht

Visgraat, gewone vlecht, zijvlecht, twee vlechten of een invlecht: we krijgen nooit genoeg van deze trend! Deze lente/zomer is de visgraat helemaal hot, maar deze is ook meteen het moeilijkste om te maken. Heb je de visgraat altijd al willen maken, maar lukte het niet? Bekijk dan het filmpje voor extra uitleg!
 
Staart
De strakke staart is terug van weggeweest! Heb je een bad hair day? Dan is dit kapsel de oplossing! Borstel je haar zo strak mogelijk naar achteren en zet het vast met een elastiekje. Wil je dat het elastiekje niet zichtbaar is? Draai er dan een dunne strengel haar omheen en zet deze aan de onderkant vast met een schuifspeldje. Tadaaaa, een hippe look in twee minuten!
 
Kleur
Ook om deze trend kunnen wij niet heen: the rainbow look. Pastelkleuren staan hierbij centraal en worden verwerkt in lokken of in het gehele kapsel, zoals je hier bij Katy Perry ziet. Houd je een beetje van een kleurig kapsel? Dan is deze trend echt iets voor jou!
 
Knot

Voor de knot geldt: hoe rommeliger, hoe beter! Zit je haar niet zoals je wilt of heb je weinig tijd in de ochtend? Maak dan een gemakkelijke, maar toch hippe knot! Hulp nodig bij het maken van de perfecte knot? Bekijk snel dit filmpje!

Poppenlook
De poppenlook is lief, maar toch ook sexy. Om deze look te creëren moet je de bovenkant van je haar eerst een beetje touperen met een kleine kam. Borstel het daarna naar achteren en zet het vast met een elastiekje. Bedek het elastiekje met een strikje, lintje of sjaaltje voor de echte poppenlook!

 
Welke trend ga jij uitproberen?