B&B Vol Liefde-Simone over Richard: “Hij was ineens 180 graden omgedraaid”

Media door Elsemieke

Als we bij één van de koppels het volste vertrouwen hadden dat ze de liefde gevonden hadden, was het wel bij Richard en Simone. Bij het afscheid op het vliegveld zeiden ze zelfs ‘ik hou van jou’ tegen elkaar. Helaas bleek na het programma dat Richard een einde aan de romance heeft gemaakt. Simone vertelt nu hoe dat voor haar voelde.

In Portugal bloeide er iets tussen Simone en Richard op, maar helaas was dit van korte duur. "Ik trok de stoute schoenen aan, belde haar op en ze merkte aan mijn stem gelijk dat het niet goed zat. Ze vroeg of ik er mee wilde stoppen. Ik voelde gewoon niet wat ik wílde voelen. Ik denk dat Simone gekker op mij was, dan ik op Simone", barstte Richard. Nu doet Simone haar kant van het verhaal tegenover het Noordhollands Dagblad. “Terwijl we daarvoor nog allebei vlinders voelden fladderen. Maar hij was ineens 180 graden omgedraaid”, blikt Simone terug op de relatiebreuk.

B&B Vol Liefde-Natasja vindt alsnog de liefde: "zwoele zomernachten"

Eerste tekenen

Lange tijd hadden de twee het heel leuk. In mei, na de opnames van B&B Vol Liefde, vloog ze opnieuw naar Portugal. Toen maakten de twee zelfs plannen om in juli en augustus opnieuw in Portugal door te brengen. "Met m’n werk was alles geregeld." Maar eind juni hakte Richard de knoop door. “Hij was niet verliefd, vertelde hij. Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes. Richard zei dat ik in Nederland een veel te leuk leven had, omdat ik daar festivals bezocht en veel vrienden had, maar dat was flauwekul natuurlijk.”

Fladderende vlinders

Simone begreep het eerst niet. “Ik vroeg mezelf af of ik het nou zo verkeerd gezien had. Ik was er namelijk van overtuigd dat hij net zo verliefd was op mij, als ik op hem. Ik moet Richard vergeten en me weer op mezelf gaan focussen." Spijt van haar deelname heeft de B&B Vol Liefde-ster niet. "Ik heb zo’n leuke tijd gehad. En ik heb er een goede vriend en een mooie vakantieplek aan overgehouden. Alleen geen nieuwe liefde. Tja, ik kan Richard helaas niet dwingen. Aan mij ligt het niet, ik voel voldoende vlinders fladderen. Hij blijkbaar niet."

 

 

 

 

 

 

Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?