Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?

Media door Elsemieke

Hans Vroom hoopte met zijn deelname aan B&B Vol Liefde seizoen 2 een leuke vrouw tegen te komen waar hij de toekomst mee tegemoet kan gaan. Petra - die al het langst op het landgoed van Hans verbleef - hield het het langst met hem uit. De grote vraag is nu: zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde? 

Hans in B&B Vol Liefde seizoen 2

Hans Vroom uit B&B Vol Liefde seizoen 3 zocht een vrouw om hem gezelschap te houden op zijn landgoed in Frankrijk. Hans was altijd wel een beetje moeilijk in te schatten. Dat vond ook Petra, die er al vanaf het begin bij was. Toch bleef ze tot het einde over en spraken de twee in de laatste aflevering van B&B wel naar elkaar uit dat ze elkaar zagen zitten. Hans blinddoekte Petra, nam haar mee naar een verrassingspicknick en sprak zijn waardering voor haar uit. Wat volgde? De eerste kus! Petra kreeg in ieder geval het vertrouwen dat hij haar écht en oprecht ziet zitten - iets waar ze echt naar verlangde. Maar: zijn Hans en Petra nog samen na B&B Vol Liefde?

Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?

Hoe zit het nu tussen Petra en Hans na B&B Vol Liefde?

De eerste tekenen waren goed dat Petra en Hans nog samen zijn na B&B Vol Liefde. Het goede nieuws is namelijk dat Petra op maandag al liet weten dat ze onderweg was naar het vliegveld om Hans op te halen. Hij is overgekomen vanuit Frankrijk om aanwezig te zijn bij de talkshow van Jinek op dinsdagavond, waar meerdere B&B eigenaren aanschoven om het programma door te spreken. Om de dag af te sluiten genoten de twee maandagavond al samen van een biertje in Breda. In Jinek vraagt Eva op de man af hoe het zit tussen de twee. Hans is daar duidelijk in en geeft aan dat het op "onze leeftijd" niet meer zo makkelijk is om verliefd te worden. Al benadrukt hij dat ze nog wel ‘in een pril stadium’ zitten. "De toekomst zal het uitwijzen.” Petra was afgereisd naar Frankrijk voor een hereniging met Hans. "Alsof ik nooit weg ben gegaan. Ik heb echt op de terugweg heel veel gehuild.” Wat lief!