Zanger Nielson reageert op overspel geruchten: "bezig met problemen oplossen"

Celebs door Elsemieke

Zanger Nielson heeft woensdag voor het eerst gereageerd op de geruchten dat hij zijn vrouw heeft bedrogen met een fan op de hotelkamer. De zanger schrijft op zijn Instagram-pagina dat hij en zijn vrouw Hanna bezig zijn om hun huwelijksproblemen op te lossen.

Zanger Nielson reageert op overspel geruchten

"Naar aanleiding van berichten in verschillende media willen we laten weten dat we samen bezig zijn met het oplossen van problemen in ons huwelijk. Dit gedeelte van ons leven is privé en houden we verder tussen ons", aldus Nielson.

Tegen billen aanliggen

Op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer regende het diverse screenshots van een fan die berichten van de zanger had ontvangen na een optreden. Ze zou de avond met hem in een hotelkamer hebben doorgebracht. Zo postte ze ook een filmpje van een slapende Nielson. De zanger stuurde haar berichtjes op Instagram dat hij 'alleen maar tegen haar billen' wilde aanliggen. Of er ook daadwerkelijk iets is gebeurd op de hotelkamer, is niet bekend. 

Beauty & the brains

Nielson en zijn jeugdliefde Hanna gaven elkaar in 2016 het ja-woord in Dordrecht. Op Instagram noemde de zanger zijn trouwdag toen de belangrijkste dag van zijn leven. "Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met the beauty & the brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest!’’