Jaimie Vaes over mishandeling Lil Kleine: "is geen weg terug"

Celebs door Elsemieke

Jaimie Vaes, de ex van Lil Kleine, heeft donderdagavond haar eerste interview gegeven sinds de mishandeling. In het programma Khalid & Sophie doet ze een boekje open over de betreffende avond waarbij Lil Kleine haar hoofd tussen het autoportier sloeg.

Jaimie Vaes over mishandeling Lil Kleine

Jaimie Vaes gaf voor het eerst een interview, sinds ze met haar verloofde heeft gebroken. Twee maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt, nadat hij na een uit de hand gelopen ruzie haar hoofd tussen het autoportier had geslagen. Ze vertelt in het programma over de relatie met Jorrik. “In het begin was het super leuk. Je hebt mooie momenten, je houdt van iemand. Later verandert er heel veel, maar dan zit je er al in. Als je van iemand houdt, ga je niet zo maar weg. Je hebt een gezin, en je gaat met volle overtuiging zo’n relatie aan.”

"Giftige relatie"

Jaimie Vaes zegt dat Lil Kleine haar zowel fysiek als mentaal mishandeld heeft. “Het begint niet altijd met fysiek geweld. Mentaal is het ook heel zwaar om in een giftige relatie te zitten. Het is bijna niet te bevatten als je zoveel van iemand houdt, dat iemand je zoveel pijn kan doen.” De uitgelekte beelden, waarop te zien is dat ze met haar haren uit de auto wordt gesleurd, zijn uiteindelijk de reden geweest om bij Jorrik weg te gaan. “Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Ik ging altijd weer terug.”

"Carrière moest gered worden"

Jaimie heeft ook uitgehaald naar haar voormalige managementbureau. NAMAM was tot voor kort de vertegenwoordiger van Jaimie, maar ook van Lil Kleine. Zij vertelde dat zij inmiddels weg is bij het bureau. Jaimie zegt dat zij na het incident op Ibiza niet goed werd begeleid. Nadat er in het hotel iets was gebeurd, rende zij naar de politie om aangifte te doen. Zij zette dat plan niet door omdat haar management daar op aandrong. "Ik werd toen niet goed begeleid. Ik denk nu dat ze niet 100 procent met mij waren. Er werd gekozen om een carrière te redden."

Ook zegt Jaimie dat ze niet achter de gezamenlijke video stond die ze na het incident op Ibiza had opgenomen met Lil Kleine. "Ik werd voor mijn gevoel in een bepaalde richting gewezen." Ze wilde niet ingaan op het incident zelf, omdat er een onderzoek naar loopt. "Maar er is het een en ander gebeurd wat niet oké was."

Lees ook: Ongemakkelijk: Michel Perridon komt met schunnige opmerkingen bij Jinek