Ongemakkelijk: Michel Perridon komt met schunnige opmerkingen bij Jinek

Media door Elsemieke

Eva Jinek is in verlegenheid gebracht in haar eigen talkshow door Michel Perridon. Hij begon gisterenavond in haar talkshow opeens over haar beroemde ‘boobies’-fragment.

In de talkshow van Eva Jinek is Michel Perriodon te gast, vanwege zijn nieuwe programma 'Celebrity Apprentice', maar hij kon het niet laten zich ook in de andere gesprekken te mengen. Daarna maakt hij zich niet geliefd bij Eva door een aantal opvallende uitspraken. Uiteindelijk begint hij over het bekende 'boobies'-fragment. 

"Boobies"

Dertien jaar geleden ging Eva Jinek het internet over met beelden die eigenlijk niet voor de televisie bestemd waren. Terwijl ze zich voorbereidde op een journaaluitzending, overlegde ze met de mensen op de studiovloer of ze een extra knoopje van haar shirt open zou doen. “Anders zie je niks van het topje”, zei ze. Even later: “Boobies!”

"Ik ben niet van de herenliefde"

Michel Perridon zei in de talkshow: “Een lekkere kont is lekker natuurlijk, maar dit is wel heel erg overdreven. Maar een beetje je lichaam… Tietjes wat groter… Dat is toch op zich voor een man niet zo vervelend? Ik ben een man. Ik ben niet van de herenliefde. Ik vind het wel fijn om een mooie vrouw te zien.” Vrij snel daarna begon hij tegen Eva Jinek over het bekende fragment. “Ik ken een vrouw die ooit gezegd heeft voor televisie: ‘Ik heb een extra knoopje opengedaan.’ Weet je nog wie dat was?”

Kritiek

Michel Perriodon krijgt behoorlijk wat kritiek op social media. “Zoveel klasse, respect en creativiteit. Splinter heeft, zoveel platheid en simpel denken heeft z’n overbuurman Michel Perridon. Geld geeft een mens geen klasse”, twittert de een. “Michel Perridon maakt alleen maar stuitend domme en platte opmerkingen. Wat een braakmiddel is dat toch…telkens weer.🤮”

Foto: BrunoPress