Lifestyle / Media
Media

De 4 beste Videoland-series voor vrouwen - juni 2019

Opzoek naar je nieuwste binge-verslaving? Net als op Netflix, zijn de nieuwste titels op Videoland niet gemakkelijk op te speuren. We got your back. Dit zijn volgens ons de leukste Videoland-series voor vrouwen voor de maand juni 2019.

videoland juni handmaid's tale

Lees ook: De 4 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 23

The Handmaid's Tale (seizoen 3)

Het einde van seizoen 2 liet The Handmaid's Tale-fans geshockt achter: June/Offred koos er last minute voor om niet te vluchten uit Gilead. Waarom?! De trailer voor seizoen 3 van de dystopische serie vertelt ons wat June van plan is: een verzet starten om het regime van Gilead te ontwrichten. Om dit te laten slagen moet ze van haar vijanden haar vrienden maken...

Verschijnt 6-6-2019

Temptation Island VIPS (seizoen 2)

VIPS is back! Een zootje Bekende Nederlandse koppels zullen weer de ultieme relatietest ondergaan. Als kijker hopen we natuurlijk dat er spreekwoordelijke koppen gaan rollen, want we willen natuurlijk geen herhaling van het afgelopen niet-VIPS seizoen van Temptation Island. Alle hoop is gevestigd op de verleidsters en verleiders om het de stellen moeilijk te maken. Wie dat zijn is nog onduidelijk. Naar verluidt doen oud-Temptationezen Pommeline en Fabrizio, YouTuber Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin en ex-deelnemer van Oh Oh Daar Gaan We Weer Damian en zijn vriendin Shirley Christina mee. Quentin en Channah van Ex on the Beach zouden ook meedoen, maar moesten het programma vroegtijdig verlaten omdat Channah zwanger bleek te zijn. Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels presenteren het 14 afleveringen tellende seizoen.

Verschijnt op 27-6-2019

Ugly Betty (seizoen 1 t/m 4)

Altijd al de serie Ugly Betty uit 2006 willen zien, maar nooit de kans gekregen? Vanaf 3 juni (nu dus) kun je alle vier seizoenen bingen. Ugly Betty volgt het leven van Betty Suarez (America Ferrera). De New Yorkse latina is de secretaresse voor de hoofdredacteur van het populaire Mode Magazine. Tegen alle verwachtingen in en ondanks pesterijen van haar collega's weet de onhandige Betty zich hoger op te werken. 

Verscheen 3-6-2019

In De Voetsporen Van Dr. Pol (seizoen 1)

De dierenarts Dr. Pol maakt al jaren furore in het Amerikaanse Michigan, waar hij zijn tv-programma The Incredible Dr. Pol opneemt. Inmiddels is de beste man alweer 76 en is het hoog tijd voor een welverdiend pensioen. Voordat hij zijn stethoscoop aan de wilgen hangt, gaat hij met de hulp van presentatrice Nicolette Kluijver op zoek naar een opvolger. In een talentenjacht van vijf afleveringen zoekt hij naar Nederlandse dierenartsen die mogen solliciteren naar een baan in zijn praktijk. 

Verschijnt 10-6-2019

videoland juni dr pol

Bekijk hier alle nieuwe toevoegingen voor juni op Videoland.

 

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Opblaasbare luiaard, zweefparasol en kinderstoel