Lidl aanbiedingen: Opblaasbare luiaard, zweefparasol en kinderstoel

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 23 scoor je onder andere een opblaasbare luiaard, zweefparasol en kinderstoel voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Oh yeah! Er is weer een nieuwe smaak Tony's Chocolonely

CRIVIT® Opblaasfiguren

Een donut als zwemband? Dat is zó 2015. Anno nu steel je de show in de zee of het zwembad met een gek opblaasfiguur. Lidl verkoopt nu deze vier vrolijke exemplaren: een luiaard, lama, schep of zwemring met veren.

Koop voor €9,99

opblaasfiguren

FLORABEST® Zweefparasol antraciet

Heerlijk die zonnestralen, maar op het heetst van de dag snakken we vooral naar verkoelende schaduw. Deze zweefparasol maakt het gemakkelijk om zelf schaduw te creëren waar jij het wilt. En wat is-ie mooi, hè?

Koop voor €69,99

lidl aanbiedingen

Waterglijbaan haaienclub

De zomervakantie komt er weer aan... Met deze coole waterglijbaan met zwembad, waterkanon en klimmuur heb je geen kind aan je koters. Die kunnen zich uren vermaken met dit opblaasbare waterpretparadijs.

Koop voor €299,-

lidl aanbiedingen

FLORABEST® 10 houttegels

Stenen tegels zijn uit, houten tegels zijn in. Ze brengen niet alleen een fijne, mediterraanse sfeer met zich mee, ze zijn ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk te plaatsen. Klik en klaar is kees.

Koop voor €19,99

lidl aanbiedingen

Kinderkraft Kinderstoel Fini

Deze 2-in-1 kinderstoel is geschikt voor kiddo's tot vijf jaar. Je kunt 'm gebruiken voor jonge kinderen als eetstoel. Wanneer je het tafeltje en de onderste poten eraf neemt, dan is het een gewone, lage stoel voor kinderen. Een goede koop dus, want hij gaat jarenlang mee!

Koop voor €84,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Stoomborstel

Vind je het ook altijd zo'n gedoe om de strijkplank te pakken en weer op te bergen en strijk je daarom liever helemaal niet? Een stoomborstel is de ideale oplossing als je een hekel hebt aan strijken en/of je het jezelf makkelijk wilt maken. De stoomborstel is binnen 30 seconden klaar voor gebruik en verwijdert snel vervelende luchtjes en de laatste kreukels uit je kleding.

Koop voor €24,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Mega zwembad, Polaroid camera, espadrilles