Lidl aanbiedingen: 2-persoons ligbed, houtskoolbarbecue en tuinset

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 18 scoor je onder andere een 2-persoons ligbed, houtskoolbarbecue, een tuinset en nog meer moois voor je tuin of balkon voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Aanbieding van de dag: dikke korting op trampolines bij Bol.com

FLORABEST® 2-persoons ligbed met zonnescherm

Samen zonnen is beter dan alleen. Dit tweepersoons ligbed maakt het mogelijk om met z'n tweeën te relaxen in het zonnetje. Het zonnescherm met UV-factor van 80 zorgt voor de nodige bescherming en beschutting. Dankzij de twee wieltjes kun je het ligbed gemakkelijk verplaatsen zodat je altijd op het beste plekje in de tuin kan liggen.

Koop voor €99,99 

lidl aanbiedingen ligbed

Picknickkleed

Picknicken, wie is er niet dol op? Alleen het is zo jammer dat de grond in de lente vaak nog nat en koud is. Dit kleed is de ideale oplosssing dankzij de isolerende, water- en vuilafstotende onderkant. Geen koude kadetten meer als je gaat picknicken, dus! Het kleed is op te bergen als een handige draagtas, met schouderriem, klittenband-sluiting en draaggreep.

Koop voor €9,99

lidl aanbiedingen kleed

FLORABEST® Zonnescherm

Parasols zijn zó 2018. Een zonnescherm is de nieuwe, stijlvolle manier om schaduw te creëren in je tuin. Bij Lidl koop je nu een rechthoekig of driehoekig zonnescherm in wit of grijs voor twee tientjes.

Koop voor €19,99

lidl aanbiedingen zonnescherm

FLORABEST® Tuinset

Perfect voor bij je zonnescherm: een tuinset! Dit voordelige setje in rotanstijl is perfect voor een kleine tuin, dakterras of balkon. De set bestaat uit twee stoelen met kussens, één tweezitter met kussens en een bijzettafel met glasplaat.

Koop voor €199.-

lidl aanbiedingen tuinset

FLORABEST® Balkon-hangtafel

Als het aan ons ligt, moet elk balkon een hangtafeltje hebben. Superhandig als je een klein balkonnetje hebt, maar graag wel een bord en glas kwijt wil kunnen. De mini-tafel is in drie hoogtes verstelbaar, dus geschikt voor elk balkon, en komt in twee kleuren: wit en zwart.

Koop voor €12,99 

lidl aanbieding 18

FLORABEST® Hangstoel

Niet alleen superhip door het design, maar ook heel comfy vanwege de kussens. Zo'n weerbestendige hangstoel met poot is een aanwinst voor elke tuin. Je kunt hierin lekker wegkruipen met een boek, goede podcast of serie. 

Koop voor €219.-

lidl aanbiedingen

Houtskoolbarbecue op wielen

Als dit geen koopje is, dan weten we het ook niet meer. Deze luxe bbq is voorzien van een grilloperpervlak, windbeschermende kap, zijplateau en flessenopener. En dat allemaal voor nog geen 30 euro.

Koop voor €24,99

houtskoolbarbecue

 

Lees ook: Aanbieding van de dag: dikke korting op trampolines bij Bol.com