WIN: een supertoffe speaker van JBL ter waarde van €149!

Winacties door Roos

// Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad //

De zomer is bijna voorbij en hoe verdrietig dat ook is, er is altijd één ding dat ons kan opbeuren: muziek! En wijn... vooral wijn eigenlijk. Afin, er gaat niets boven je favoriete muziek luisteren onder het genot van een wijntje. Daarom vind je deze winactie vast om te smullen: je maakt nu namelijk kans op een JBL Charge 4 ter waarde van €149! 

Meedoen = simpel: laat hieronder je emailadres achter en vergeet niet je e-mail te verifiëren via de bevestigingslink in je mailbox.

Win een JBL Charge 4 ter waarde van €149!

JBL staat al jaren bekend om haar kwalitatieve geluidsapparatuur. Dit Charge 4 model is niet alleen een bluetoothspeaker van topkwaliteit, maar ook gaat de accu tot wel 20 uur mee. Tel die uurtjes op het strand dus maar uit... Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat je gloednieuwe speaker beschadigd raakt door zand of water, want hij is ook nog eens stof- én waterbestendig.

Naast een JBL Charge 4 maak je ook nog kans op andere prijzen, zoals een mobiele fotoprinter (HP Sprocket Plus) of een E-reader (Kobo Clara HD + Hoes). Meedoen is simpel: vul hieronder je e-mailadres in om kans te maken.

Beeld: Unsplash