Hebben! Dit zitbad is ideaal voor als je klein woont

(Web)shops door Roos

Heb je in jouw piepkleine kamer of appartementje geen plek voor een ligbad, maar ben je wel dol op badderen met je badeendje? Dan hebben we nu iets voor je waar je oren gegarandeerd van gaan klapperen. Namelijk een ZITbad, die nog in de sale is ook. Je weet wel, zo eentje uit de film The Holiday. Dit wil je hebben!

Miniformaat

Hoewel het weliswaar meer weg heeft van een uit de kluiten gewassen teil waar je vroeger als baby in gewassen werd, is het wel degelijk een bad! En wat voor een, namelijk een bad die gewoon in jouw piepkleine badkamer past! Vul ‘m met warm water en veel schuim en vervolgens relax je de pan uit alsof het niets is. Wie heeft een bad van honderden euro’s nodig, als je deze gewoon voor vijf tientjes kunt scoren?

Summerspecial

En wat kan dit bad, wat elk ander bad niét kan? Nou, je kunt ‘m tijdens warme zomerdagen gewoon in de tuin of op je dakterras zetten. Vul ‘m met koel water en niets wat jouw dag nog kan verpesten. Terwijl iedereen bad (pun intented) gaat van de hitte in de stad, lig jij heerlijk koel een boekje te lezen in jouw eigen zitbad. Hoppa, waar wacht je nog op! Hij is nu afgeprijsd van €78 naar €54 en je kunt 'm hier bestellen

Bekijk ook deze Badkamerwinkel kortingscode: ontvang tot 20% korting op je bestelling!