Wil je hebben: HEMA verkoopt een comfy Takkie onesie voor de knusse kerstdagen

(Web)shops door Jennifer

Buiten worden de temperaturen alleen maar kouder. Hierdoor tellen steeds meer mensen af naar de knusse kerstdagen. Ondanks dat we dan in een koudere tijd leven, maken de kerstdagen alles wel beter voor de meeste mensen. Vooral wanneer je warme, comfy kleding draagt. HEMA denkt aan de knusse kerstdagen en zorgt met deze schattige, nieuwe Takkie onesie voor gezellige én warme kerstdagen. Heerlijk!

HEMA verkoopt een Takkie onesie voor warme kerstdagen

Misschien vlucht je in de herfst en winter liever weg uit Nederland: weg van de koude temperaturen. Alleen heeft niet iedereen de luxe om op vakantie te gaan. Gelukkig hebben we genoeg mooie, warme kleding voor een meer comfortabel najaar. Sweaters, gebreide jurken, rokjes met maillots en tegenwoordig zelfs maillots met zachte fleecevulling. We love it! En dit warme fashionitem van de HEMA wordt nu aan ons wensenlijstje toegevoegd voor de komende winterdagen. Sinds kort verkoopt HEMA namelijk een schattige onesie mét onze favoriete hond Takkie. Wát? Ja, run naar de HEMA! Deze comfortabele, zachte en warme onesie wil elke koukleum hebben. Ga tijdens één van de kerstdagen niet voor nette galakleding, maar gewoon voor leuke, comfy onesies. Why not?

Hoeveel kost dat?

Wie weet heeft HEMA je helemaal enthousiast gemaakt met de Takkie onesie. Kerst is niet compleet zonder dit comfortabele huispak, toch? Mocht je zo erover denken, dan hebben we goed nieuws: de onesie is nog niet uitverkocht. Yay! De onesie is in de winkels, maar ook op de website van HEMA. Voor 35 euro scoor je het warme huispak voor volwassenen.

Heb je kinderen, een jonger broertje, zusje, nichtje of neefje? Koop dan ook meteen de Takkie onesie voor kinderen, die nu trouwens in de aanbieding is. Normaal kost deze onesie 22,50 euro, maar momenteel koop je 'm voor € 13,50!

hema takkie kerst onesie voor volwassenen multi
takkie kerst onesie voor volwassenen multi bij HEMA - € 35,00

Lees ook: Genieten! HEMA verkoopt vanaf nú dit heerlijke, zoete 'speeltje' voor volwassenen