Genieten! HEMA verkoopt vanaf nú dit heerlijke, zoete 'speeltje' voor volwassenen

(Web)shops door Jennifer

Wanneer je denkt aan de HEMA, denk je niet alleen aan de rookworst en tompouce. Tegenwoordig staat het bekende, Nederlandse merk ook bekend om de geniale producten, die ze soms verkopen. Zo geven ze hun klassieke roze gebakje graag een twist door het bijvoorbeeld te veranderen in tompoucebier. Maar nu komen ze met iets wat wel héél spannend is. Samen met EasyToys hebben ze een nieuw, zoet speeltje gemaakt, waar een hoop volwassen tompoucefans vast erg opgewonden van worden.

HEMA komt met nieuw speeltje voor volwassenen: tompouce vibrator

Nieuwe producten komen en gaan bij de HEMA, één van de bekendste winkels van Nederland. Maar één ding zal altijd terug blijven komen op welke manier dan ook: de roze tompouce. Veel mensen zijn dol op het heerlijke, zoete gebakje, dat helaas wel lastig te eten is. Toch is het waarschijnlijk één van de meest verkochte producten in de HEMA-winkels. Geen wonder dat het Nederlandse merk hier regelmatig een twist aan geeft. Zo zien we in de winkels diverse producten met de tompouce in de hoofdrol. Denk aan toilettasjes, douchegel, schuursponsjes, noem maar op. Daarnaast creëren ze regelmatig speciale producten rondom de tompouce, zoals het welbekende tompoucebier.

Nu komt HEMA weer met iets nieuws, wat wel een héél intiem product is. Negen maanden geleden ging de winkel de samenwerking aan met het sexy merk EasyToys. Toen kwamen de intieme speeltjes al in de verkoop bij de diverse HEMA-winkels en in de webshop. Maar vanaf vandaag hebben ze hun eigen speeltje voor volwassenen: de tompouce vibrator! Wacht, wát? Om de komst van het nieuwe speeltje te vieren, kun je de speciale vibrator nu kopen met korting.

Vanaf nu te koop

De tompouce vibrator is een luchtdrukvibrator, die vanaf maandag 24 oktober te koop is in de winkels van HEMA. Normaal kost het je 35 euro, maar momenteel scoor je 'm dus voor 25 euro. Wees er wel snel bij, want op de website is hij - op het moment van schrijven - helaas al uitverkocht.

hema tompouce luchtdrukvibrator
luchtdrukvibrator tompouce bij HEMA

Lees ook: Handig: HEMA verkoopt nu uitwisbare markers