Mannelijk model showt push-up beha

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Speciaal voor de vrouwen met een kleine cupmaat, is er een mega push-up beha ontwikkeld die de borsten wel twee maten groter laat lijken. En om deze wonderbra te showen, koos HEMA voor het mannelijke topmodel Andrej Pejic.

Ze hangen vanaf vandaag door heel Nederland: de grote posters met daarop een blond model met een mooi decolleté. De goedgevormde borsten zijn te danken aan de nieuwste mega push-up beha van HEMA: zo ga je van een kleine A naar een flinke C.

En wie kan dit nieuwste wonder beter bewijzen dan een man? HEMA koos daarom speciaal voor deze campagne voor het mannelijke topmodel Andrej Pejic - één van de meest spraakmakende internationale modellen van dit moment.

 De rijzende ster Andrej is een succesvol mannelijk én vrouwelijk model. Een herenshow voor Paul Smith of een damesshow voor Jean-Paul Gaultier: beiden loopt hij met gemak. En dat maakt hem hét voorbeeld voor de nieuwe generatie androgyne modellen.

De keuze van HEMA om Andrej te gebruiken is erg slim, want - zoals je ziet - kunnen zowel vrouwen als mannen met deze push-up een indrukwekkende decolleté creëren. En geef eerlijk toe: jij dacht toch ook niet dat de ?vrouw? op de poster eigenlijk een man was?

De nieuwe wonderbra is vanaf vandaag te koop bij de HEMA, maar ook de Hunkemöller heeft deze fijne maximizer push-ups in de winkel liggen!

Wat vind jij van deze campagne? En is deze push-up beha wat voor jou?