Jeugdsentiment: HEMA brengt de make-up stackers terug!

Make-up door Laura

In deze gekke tijd kunnen we wel een oppepper gebruiken. Zo komt HEMA met een leuk nieuwtje: zij brengen volgende maand hun iconische stackers terug. Je weet wel, die ronde make-uppotjes die je op elkaar kon schroeven.

hema stackers

Lees ook: Droge handen door het vele wassen? Deze 10 handcrèmes maken je huid fluweelzacht

Stacks on stacks

De torentjes waren een gigantische hit in de 90's en 00's onder tieners die hun eerste make-up kochten. Toen heette het make-upmerk van HEMA nog Miss Helen. De potjes waren ideaal, omdat je ze op elkaar kon schroeven. Je kon de 'torens' zo lang maken als je wilde. Maar het bracht ook de struggle met zich mee dat je ze te strak op elkaar draaide en ze in geen mogelijkheid meer loskreeg. Dat zal ons niet meer overkomen!

Make-up torentjes

De stackers komen in verschillende varianten. Zo heb je twee oogschaduw-torens: één in bruine en één in blauwe tinten. Er zijn twee soorten lipbalms in elk drie verschillende kleuren, één met roze en rood en één met nude, peach en bruin. De lipbalms geven een lichte kleur af en ruiken naar frambozen. Dan is er nog de loose eye powder in drie verschillende kleuren op elkaar gestapeld. Last but not least: twee highlighters en één blush in één potje om lekker mee te variëren. Megahandig, als we ooit weer op vakantie kunnen!

Nog even geduld als je dit jeugdsentiment wilt herbeleven. De stackers zijn vanaf 23 april te koop voor 5 euro op Hema.nl en in de HEMA winkels.

Lees ook: De 10 best verkochte make-up producten van dit moment