Droombaan: HEMA is op zoek naar Tompoucekoning(in)

Lifestyle door Annelot

Mogen ze jou ’s nachts wakker maken voor een tompouce? Dan biedt HEMA jou een geweldige kans. Het warenhuis is namelijk op zoek naar dé Tompoucekong(in) voor Koningsdag. Even voor duidelijkheid: dat betekent dus dat je je de hele dag mag omringen met lievelingsgebakje. Is dit jouw droombaan? Zo kun je die bemachtigen:

Krijg je de felbegeerde titel van Tompoucekoning(in), dan krijg je van HEMA op Koningsdag je eigen tompouce kraam met 250 (!) oranjetompoucen. Je kunt die oude troep lekker op zolder laten liggen, want op Koningsdag geld verdienen met tompoucen verkopen is natuurlijk véél leuker!

Wil je tompouce-verkoper worden?

Maak een video waarin je solliciteert op deze fantastische job! Vertel daarin op welke originele manier jij die tompoucen gaat verkopen. De beste ideeën worden beloond met een eigen tompoucekraam bij een HEMA filiaal in je buurt. Als je alle 250 tompoucen weet te verkopen, dan krijgt de Tompoucekoningin een HEMA cadeaubon t.w.v. €150,-. Je mag er ook voor kiezen om dit bedrag aan een goed doel te schenken. Wanneer dit het geval is, verdubbelt HEMA de opbrengst. Solliciteren kan nog tot en met 12 april 2017.

Lees ook: 8x Droomeilanden binnen Europa