Stuur ons jouw YaY Wine-moment en WIN een polaroidcamera

Lifestyle door Michelle Bakker

Ben je in een bepaalde stemming? Dan kan dat de keuzes die je maakt beïnvloeden. YaY Wine begrijpt dat en daarom hebben zij voor elke stemming een wijn bedacht. Dat is toch té leuk? En nóg leuker is dat je een Polaroid camera kunt winnen als je jouw YaY Wine-moment met ons deelt.

YaY Wine

Eerst even een korte uitleg over YaY Wine. Ze komen namelijk in vier soorten: de rode wijnen I’m done done done en He’s not that good a kisser anyway en de witte wijnen Fri-yay! en Let’s go out. Inderdaad: wijnen die perfect bij elke stemming passen. Gebroken hart? Dan ga je voor de He’s not that good a kisser anyway en wanneer je zin hebt om compleet los te gaan op de dansvloer begin je je avond met een Let’s go out. Wij op de redactie hebben ze alle vier al geproefd en ze zijn heerlijk. En da’s eigenlijk ook niet zo gek, want ze zijn samengesteld door vrouwen tussen de 20 en 40 jaar door middel van onafhankelijke tasting panels. YaY Wines zijn exclusief verkrijgbaar bij alle PLUS supermarkten door heel Nederland. 

Done, done, done na een lange dag werken #imdone

Winnen

Van de vier YaY Wines worden we al vrolijk, maar nu ze toffe prijzen verloten zijn we helemaal blij. Wat moet je doen? Plaats jouw YaY Wine-moment op Instagram of Facebook, voorzie je foto en post met de hashtag #yaywine en met de hashtag die past bij één van de vier Yay Wine-momenten: #friyay, #imdone #letsgoout of #hesnotthatgoodakisseranyway. Zorg ervoor dat je bij je foto ook linkt naar de Instagram- of Facebookpagina van YaY Wine. Je maakt dan kans op een toffe Fujifilm Instax Mini 8 polaroidcamera of een goodiebag. We geven in totaal 4 camera’s weg. Eén voor ieder ultiem YaY Wine-moment. En dat niet alleen, er worden ook maar liefst 100 goodiebags verloot onder de deelnemers. In iedere bag zit een verrassingspakket dat speciaal voor jouw stemming is samengesteld. De inhoud past dus perfect bij het YaY Wine-moment op jouw foto en is dus helemaal afgestemd op jouw stemming.

Klik hier om mee te doen en voor meer meer informatie over de goodiebags.

Verkrijgbaar bij: 

Instagram YaY Wine
Facebook YaY Wine