Dit zijn de leukste outlet stores van Nederland

(Web)shops door Chloe

Wanneer je met korting je favoriete merken wilt shoppen dan is een outlet store natuurlijk the place to be. Hier belanden alle restanten van eerdere collecties waardoor ze tegen een lagere prijs worden aangeboden. Dat kan dus behoorlijk wat geld schelen. Zin om een dagje te winkelen? Dit zijn de leukste outlet stores van Nederland.

Batavia Stad

Dit is misschien wel de bekendste van Nederland. Batavia Stad is een enorme fashion outlet met meer dan 250 merken op het gebied van mode. Je kan je hier dan ook prima een dagje vermaken en met heel wat leuke items naar huis gaan. Van designermerken tot sportmerken: je vindt het hier echt allemaal. De outlet is iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en in het weekend kan je zelfs tot 20.00 uur losgaan. Daarbij ligt de outlet in Lelystad waardoor deze goed te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer.

Designer outlet Roosendaal

Deze outlet staat ook wel bekend onder de naam Rosada. Deze designer outlet is misschien niet de grootste, maar dat betekent zeker niet dat je er niet kan slagen. Ook hier hebben ze een enorm aanbod aan merken. Denk bijvoorbeeld aan de Nike outlet of de My Jewellery outlet store. Je leest het al: er is genoeg te vinden!

Designer outlet Roermond

Ook in Roermond vind je een designer outlet met de tofste merken. En voor de late shoppers onder ons: hier moet je zijn. Je kan namelijk iedere dag tot 20.00 uur winkelen en in het weekend zelfs tot 21.00 uur. En je kan je hier prima een dagje vermaken, want dit is het grootste outlet centre van de Benelux en Duitsland. Als je echt wilt inslaan moet je dus zeker bij deze outlet zijn.

Amsterdam The Style Outlets

Denk je nou: 'leuk al die outlets, maar is er niets in de randstad?' Geen zorgen, want sinds 2020 vind je ook in Amsterdam een outlet store. Met 100 winkels is het niet de grootste outlet van Nederland, maar voor veel mensen is het wel lekker dichtbij. Je vindt de outlet bij Halfweg, wat slechts 10 minuten met de trein verwijderd ligt van Amsterdam Centraal. En ondanks dat het er niet mega groot is, hebben ze genoeg variatie. Zeker een bezoekje waard dus!