Valentijnskorting voor Ze.nl-lezeressen bij Nelly.com!

(Web)shops door Vera

Vandaag is het Valentijn! Om deze dag samen met jullie te vieren heeft 24hourfashiondeal.nl een fijne Valentijnsaanbieding speciaal voor Ze.nl-lezeressen. Je krijgt namelijk 30%  korting op drie geselecteerde items van Nelly.com! 

Valentijnsdag is niet alleen een dag om je vriend lekker te verwennen, zelf heb je natuurlijk ook wel wat verdiend! In samenwerking met 24hourfashiondeal hebben wij een selectie gemaakt van items van Nelly.com die wij met héél veel liefde en 30% korting mogen weggeven! Al nieuwsgierig geworden naar wat voor leuks wij hebben gekozen? Bekijk het hieronder!

Van ? 47,95 voor ? 33,57

Als eerste item hebben wij gekozen voor een karamelkleurig lang vest van Jeane Blush. Dit mooie vest is lekker warm in de winter, maar kan ook makkelijk in de lente en herfst worden gedragen! Deze kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren, dus een echte musthave voor in je kledingkast. Kijk voor de kortingscode op 24hourfashiondeal.nl.

Van ? 39,95 voor ? 27,97

Het tweede item is deze mooie oranje/rode blazer van het merk VILA. Het jasje kan voor elke gelegenheid gecombineerd worden: als een net jasje over een jurkje of gecombineerd met een stoere jeans en een wit topje!  Hebben? Ga dan naar 24hourfashiondeal.nl voor de kortingscode.

Van ? 79,97 voor ? 55,57

Natuurlijk kunnen de altijd stoere Allstar Converse gympen niet ontbreken in dit rijtje. De gympen kun je bij vrijwel alles combineren. Ze lopen heerlijk en zijn in een vrolijke gele kleur wat helemaal aansluit op de modetrend van dit voorjaar: colorblocking!  Like? Kijk voor de kortingscode op 24hourfashiondeal.nl.

Word jij enthousiast van deze items? Bij het doen van de bestelling kun je de kortingcode die je hier vindt, invoeren op de website van Nelly. Hiermee gaat er automatisch 30% korting af speciaal voor Ze.nl lezeressen. De korting is geldig tot morgenochtend 9.00!

ShopZe!