MyDress heeft pop-up store in A'dam

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Met onze favoriete webshop MyDress.nl zijn jullie allemaal wel bekend. Maar wisten jullie ook al dat de fijne jurkjes en accessoires nu ook (tijdelijk) offline te bewonderen zijn? Neem snel een kijkje in de pop-up store in Amsterdam!

Bij shoppen op het internet heb je soms zo je twijfels. Staat het wel mooi bij mij? En hoe voelt de stof aan op mijn huid? Onder andere om deze redenen heeft MyDress.nl deze week een pop-up store in de gezellige binnenstad van Amsterdam!


MyDress.nl

is een webshop met allerlei leuke jurkjes, topjes en sieraden voor een zacht prijsje. Voor iedereen en voor elke gelegenheid zit er wel wat bij! Leuk om te weten is dat veel jurkjes in de pop-up store met extra korting (tot wel 50%!) verkrijgbaar zijn. Is dat niet fijn? Zo kun je alvast leuke jurkjes voor de zomer inslaan! Ook voor prachtige tassen, portemonnees en riemen van het merk Cavalier kun je hier terecht!

Woon je in Amsterdam of heb je een bezoekje naar de hoofdstad gepland staan? Ga dan zeker even langs bij de pop-up store van MyDress.nl. Maar let op: na zondag 12 februari gaat de winkel alweer dicht, dus grijp je kans!

De pop-up store is te vinden in de Berenstraat 24 en is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Op donderdag is er koopavond tot 21.00. En goed nieuws: er staat altijd thee met iets lekkers voor je klaar!