De 6 meest hilarische Marktplaats-advertenties

Media door Kimberly
Marktplaats is dé online kringloopwinkel van het internet. Handig, maar soms ook hilarisch. Waarom? Omdat er soms de meest bizarre advertenties worden geplaatst. De grappigste advertenties vind je hier! 
 
1. Oma's gebit 
In verband met het overlijden van Gerrits oma, zet-ie haar kunstgebit te koop. Jawel, op Marktplaats. Het goed onderhouden Kukident-werkje met maatje medium, is 30 lentes jong en desondanks nog in prima staat. Wees wel gewaarschuwd: het gebit in kwestie mist – door een kleffe karbonade – de rechterkies. Wie biedt? 
 
 
2. De hipsterfiets 
Altijd al een hipster willen zijn? Dan heeft deze man wellicht iets leuks voor jou in petto. Een racefiets, vooral geschikt voor korte ritjes naar de tweedehands platenzaken, en volledig gereviseerd. Waar... naar eigen zeggen niks meer van te zien is. Door een beetje te DIY-en kun je er ook een fixie van maken. Thank god staat daarvan behalve op YouTube, ook op Vimeo een tutorial. 
 

3. Gedragen slipje van Eva Jinek
Eva Jinek, de blonde schone met hemelsblauwe ogen, die ‘ongestoord’ overnachtte in een hotel, had haar – gedragen – slipje in haar hotelkamer laten liggen. Kan gebeuren zou je zeggen, maar haar buurman greep zijn kans en plunderde haar onderbroek. Waarom? Om het vervolgens lukraak op Markplaats te knallen. Mét echtheidscertificaat natuurlijk. Let wel: de meeste geur is er vanaf, maar als je goed ruikt, ruik je het nog. Eh… wát nog? Anyhow: wil jij een snufje van Jineks Vaginek? Voor een leuk prijsje mag-ie weg. 
 

4. Naakte huishoudhulp 
Arie en Greet zijn op zoek naar een huishoudhulpje. Wat daar zo hilarisch aan is? Nou, meneer en mevrouw in kwestie zijn een nudistenstel. Prima, ieder zijn ding, maar ze verwachten wel dat jij in ondergoed of badjas verschijnt. Eh… say what? Dus terwijl Kees met zijn bungelende tampeloeres door het huis banjert, lap jij de ramen in je bloemetjesbadjas? Tja, voor een goedbetaalde baan moet je iets voor overhebben toch? Voor 25 euries per uur kun jij aan de slag. 
 

5. Zeemeerminnenpak
Hoewel wij dit pak niet meteen de definitie ‘zeemeerminnenpak’ willen geven, verkoopt Treesje toch echt haar musicalkostuum. Gelukkig is het pak ook bestemd voor andere doeleinden, te denken aan prettige feesten en partijen of gewoon als simpele schooloutfit. Bijbehorend biedt ze ook een hesje, pruik, broek, rok én maillot aan. Dus, wie heeft interesse in de slechts twee keer gedragen carnavalsoutfit? Weg = weg. 
 
 
6. Blanes-maat 
Ah gut. Koos is een beetje vriendloos. Heeft-ie net zo uitgekeken naar zijn zon-, zuip- en ziekenhuisvakantie, zegt z’n maat – wegens financiële crisis – af. Daarom is Koos op zoek naar een nieuwe maat, via Marktplaats! 10 dagen vertoeven op dit bruisende Spaanse plaatsje met een wildvreemde. Wie wilt dit nu niet? Het leuke van dit alles: de reis is gratis! Dus, wie gaat er mee naar Blanes? 


 
Welke advertentie vind jij hilarisch? Ken je nog meer grappige advertenties?