11 sites tegen verveling

Vrije tijd door Laura

Je hoeft je geen moment te vervelen op 'het internet', zolang je maar weet waar je moet zijn. Een paar uurtjes om te verspillen - en social media al uitgespeeld? Deze 11 websites zijn je redder in tijden van verveling!

sites tegen verveling

1. Orisinal

Je bent nooit te oud voor een spelletje. Deze zijn lief, schattig en soms gemeen moeilijk. En natuurlijk: heel erg verslavend. Aanradertje: het kattenspel.

2. Humans of New York

Aangrijpende verhalen van de straten van New York. Elk verhaal is weer anders, de een hartverwarmend en de ander een echte tranentrekker.

3. Geo guesser

Leuk spel: deze website 'dropt' je ergens in de wereld en jij moet via Google Street View raden waar jij bent beland.

4. Cabin porn

Geen échte porno, maar wel een lust voor het oog. Deze website verzamelt allerlei ogenstrelende, rustgevende foto's van hutjes in de wildernis.

5. A Good Movie to Watch

Elke keer is het weer de grote vraag: welke film gaan we kijken? Deze website zal je heel wat gekibbel besparen.

6. Photofunia - makkelijk photoshoppen

De site spreekt voor zichzelf. Kies een effect, upload een foto van jezelf, herhaal. Binnen een mum van tijd heb je een hele berg leuke nieuwe Insta-plaatjes.

7. Waar is Wally?

Je bent urenlang zoet met het Waar is Wally?-spel. Geen boek in huis? No problemo. Je kunt Where's Wally? ook spelen via foto's op Pinterest.

8. Learn Something New Everyday

Een medicijn tegen je verveling die niet hersendodend is. In de vorm van grappige gifjes leert deze website je elke dag nieuwe feiten over dieren, wetenschap en de mens.

9. The Useless Web

Kan het jou niet hersendodend genoeg als je je verveeld? The Useless Web stuurt je elke keer naar een andere nutteloze website. Urenlang kijkplezier!

10. Ballenbingo

Hilarische uitspraken tussen corpsballen worden verzameld op dit Instagram-account. Met ongeveer 100 berichten ben je wel een uurtje zoet. Pas op dat je niet van je stoel valt van het lachen!

11. Maak je eigen handschrift

Vergt wat energie, maar dan heb je ook wat: scan je eigen handschrift in en laat er een echt digitaal lettertype van maken. Bestond dit maar toen ik in de jaren '90 nog wel eens strafregels moest schrijven...

 

Lees ook: De leukste ideeën voor vriendinnenuitjes