Koffieleuten opgelet! Lidl verkoopt nu een espressomachine voor maar 80 euro!

(Web)shops door Laura

Hier volgt een belangrijk bericht voor alle aanbidders van het zwarte goud... Bij de Lidl-Shop kun je nu je slag slaan voor een espressomachine voor een zacht prijsje. Het zwarte, stoere koffiezetapparaat ziet er superdeluxe en duur uit, maar kost nog geen 80 ekkies. 

Lidl kortingscode: Pak nu 10% of 20% korting bij Lidl!

Mini-espressomachine

Als je geen dag begint zonder het zwarte goud, dan is deze espressomachine onmisbaar in jouw keuken. Niks geen pads, cups of (nog erger) oplosbare korrels. Met deze SILVERCREST Espressomachine serveer jij dankzij de professionele zeefhouder jezelf en je gasten in no time een professioneel kopje koffie. Dat is dus waar je de gemaalde koffiebonen indoet. Deze zet je in de machine, je drukt op het knopje en voilà: je verse bakkie pleur wordt voor je klaargemaakt. 

Espresso's en cappuccino's

Als je meer een cappuccino drinker bent, dan is het ook no problemo met dit handige apparaatje. Dankzij de hogedrukstoommondstuk maak jij in een handomdraai de lekkerste homemade cappuccino's ooit!

De espressomachine heeft een afneembaar waterreservoir van 1,2 liter en een uitneembaar lekbakje met indicatie van de waterstand en verwijderbaar lekrooster. De machine komt met twee verschillende zeef-inzetstukken voor 1 of 2 kopjes. Bij het apparaat ontvang je ook een 2-in-1 koffielepel met stopper. Heel veel waard voor je geld dus!

Koop hier voor maar €79,99

lidl espressomachine

Lees ook: Lidl aanbiedingen: robotstofwisser, aroma-diffuser en backpack