Lidl aanbiedingen: robotstofwisser, aroma-diffuser en backpack

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 24 scoor je onder andere een robotstofwisser, aroma-diffuser backpack voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is.

SILVERCREST® Waterkoker 1,7 l

Bij een mooie keuken hoort stylish apparatuur. Wat dacht je van deze prachtige waterkokers in wit, zwart of blauw met houten details?

Koop voor €34,99

lidl aanbiedingen

FLORABEST® 2 aluminium standenstoelen grijs

Tuinstoelen kun je nooit genoeg hebben. Bij Lidl koop je nu in de aanbiedingen twee stuks voor ongeveer 60 euro.

Koop van €79,98 voor €59,98

lidl aanbiedingen

Vileda® Virobi robotstofwisser

Nog aan het sparen voor een echte robotstofzuiger. In de tussentijd ben je wel zoet met deze stofwisser. Het maakt je vloer helemaal stofvrij (ook op die plekjes waar ze zelf nooit komt) en heel mooi glanzend. Terwijl jij lekker lui op de bank ligt, doet je robotstofwisser het vuile werk. Ideaal!

Koop voor €29,99

lidl aanbiedingen

SANITAS® Ultrasone Aroma-diffuser

Deze ultrasone aroma-diffuser is geschikt voor in water oplosbare oliën en heeft een rood, pulserend LED-licht. Het apparaat heeft een laag geluidsniveau en is daardoor uitermate geschikt voor gebruik in de slaapkamer. De diffuser schakelt automatisch uit als de tank leeg is. 

Koop van €29,99 voor €19,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Melkopschuimer

Til je koffiemaken-skills naar een hoger niveau met een melkopschuimer. Niks gaat boven een cappuccino op een zondagmiddag of niet? Met deze melkopschuimer van Silvercrest maak je in een handomdraai een lekkere warme schuimlaag op jouw espresso. 

Koop voor €24,99

lidl aanbiedingen

HIGH PEAK® Backpack 'Sherpa'

Hallo wereldreiziger/festivalganger! Stop met sjouwen van zware koffers. Een echte backpack is wat je nodig hebt. Deze complete en functionele trekking rugzak van High Peak heeft een eenvoudig rugsysteem die tot op de mm in hoogte verstelbaar is, zo stem je de rugzak exact af op je lengtemaat. Dat scheelt een hoop rugpijn. Je kunt kiezen voor 55 + 10 liter of 65 + 10 liter in de kleuren zwart of blauw.

Koop van €69,99 voor €49,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Opblaasbare luiaard, zweefparasol en kinderstoel