Action folder deze week #18: Tuinset, fietscomputer en Moederdag

(Web)shops door Roos

Wat staat er allemaal in de Action folder deze week? De winkelketen staat al jaren bekend om haar superscherp geprijsde producten van goede kwaliteit. Deze week maak je je balkon helemaal summerproof met een hippe tuinset, balkontafel en solarlampen. Dat en nog veel meer in de Action folder deze week 18: van woensdag 1 tot en met dinsdag 7 mei 2019.

Deze hippe tuinset zoekt een spiksplinternieuwe tuin om in te shinen. De driedelige set bestaande uit twee stoere stoelen en een tafeltje kost je maar 70 euro. Ideaal om je balkon op te fleuren of voor de deur te zetten om de eerste zonnestralen mee te pakken.

Zit je liever wat hoger? Dan is deze tuinstoel met aluminium frame en zes (!) standen perfect. Hij kost maar veertien euro, dus je kunt er direct een paar inslaan voor die jaarlijkse familiebarbecue. Hoeft je oma dit jaar niet op een plastic stoeltje te zitten, toch fijn.

Om je set compleet te maken schaf je deze handige balkontafel aan. Je hangt 'm eenvoudig aan de ballustrade, waardoor je extra ruimte overhoudt op de rest van je (ietwat krappe) balkonnetje.

Ben je gek op fietsen en maak je in de zomer graag tochten? Hou je snelheid en afstand bij met deze superscherp geprijsde fietscomputer. Hij kost maar vier euro en werkt volledig draadloos. Met wel 15 (!) functies ben je wel even zoet op die fiets.

Liever lekker lui op het strand? Met dit Ibiza strandlaken steel je de show op het strand. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en een diameter van anderhalve meter. Krijg je ook niet extra veel zin in de zomer?

Deze is ideaal voor de kleintjes. Een dino speelparadijs waarin ze de hele dag naar hartelust kunnen spelen, badderen en van de glijbaan gaan. Snel naar Action, want ook voor deze prachtaanbieding geldt: op = op. 

Het is bijna Moederdag! Heb jij al een verwenpakket in huis? Met deze Dove giftset zit je altijd goed, want met de geur van fresh komkommer droom je even helemaal weg onder de douche. En vergeet natuurlijk geen lekker ontbijtje op bed. 

Speaking of ontbijtje op bed... Hoe leuk is dit bamboe servies uit de Action folder deze week? Verkrijgbaar in diverse varianten, dus scoor direct een hele set. En het handige is dat ze niet zo snel breken. Kun je eindelijk eens gerust een kopje laten stuiteren zonder scherven te rapen. 

Lees ook: Aldi aanbiedingen: Vogelhuisjes, flatscreen tv en heel veel wijn