Aldi aanbiedingen: Vogelhuisjes, flatscreen tv en heel veel wijn

(Web)shops door Roos

Heb jij Koningsdag ook goed gevierd? Terwijl je nog even lekker uit zit te brakken, staan de Aldi aanbiedingen van week 18 alweer voor je klaar. Van tuinspullen tot dikke korting op je wasmiddel: dit zijn onze favoriete aanbiedingen van week 18. 

aldi aanbiedingen week 18

Aldi aanbiedingen week 18

In mei leggen alle vogels een ei. En waar kunnen ze dat beter doen dan in deze vrolijke vogelhuisjes. Ga jij voor een caravan of strandhuisje? Tip: ook leuk voor Moederdag, wat dit jaar gevierd wordt op 12 mei!

Aldi aanbiedingen week 18

We blijven even in de tuinsferen, want hoe tof is deze rozenboog? Mooi als entree naar de voordeur, of juist gezellig in de achtertuin. Voor maar drie tientjes is die van jou.

Aldi aanbiedingen week 18

Geen plek voor een rozenboog in je tuin, maar wil je het op je balkon of dakterras wél even opleuken? Dan is deze houten planttafel ideaal! Gooi 'm vol met leuke plantjes en stal je tuinierspullen er handig. 

Aldi aanbiedingen week 18

Nog meer tuinversiering! Deze party-lichtslinger geeft verschillende kleuren licht, waardoor jouw tuin in een handomdraai klaar is voor een feestje. 

Aldi aanbiedingen week 18

Moet je nog even niet aan alcohol denken na afgelopen weekend? Dan heb je pech, want bij de Aldi aanbiedingen staan deze week oneindig veel wijn. Ga je voor een frisse witte wijn? Of een zoete rosé? Er is voor ieder wat wils bij Aldi. 

Aldi aanbiedingen week 18

Netflix & Chill de pan uit met deze Led-tv voor maar 140 euro! Je kunt 'm handig ophangen of neerzetten op een kastje of tv meubel. 

Aldi aanbiedingen week 18

Over pannen gesproken... Onder de Aldi aanbiedingen van deze week vind je ook een complete pannenset voor maar twee tientjes. Ideale formaatjes om mee te nemen naar de camping of om je knakworsten in te koken op een festival deze zomer.

Aldi aanbiedingen week 18

Heb je ook zo'n never ending berg wasgoed? Met de Zwitsal lijn van Robijn (hey, dat rijmt!) wordt wassen een stuk minder erg, want wat is die geur toch heerlijk. Voor maar €6,49 scoor je al een fles wasmiddel waar je 42 wasbeurten mee doet!

Lees ook: Lidl aanbiedingen: E-bike, koffer en kattenkrabpaal