Action folder deze week #17: Bluetoothspeaker, Moederdag cadeauset en strandlaken

(Web)shops door Roos

Wat staat er deze week allemaal in de Action folder? Het Nederlandse familiebedrijf wordt al jaren geroemd om haar kwaliteitsproducten tegen superscherpe prijzen. En dat is ook deze week niet anders. Je scoort namelijk al je zomerspullen tegen superscherpe prijzen! Lees dus snel verder welke aanbiedingen je vanaf woensdag 24 t/m dinsdag 30 april kunt verwachten.

Action folder deze week

Heb jij al een bankje voor de deur waar je je ochtendkoffie kunt drinken met je neus in de zon? Zo niet, dan scoor je voor 30 euro een mooie houten variant bij Action. 

Action folder deze week

Naast een bankje kun je natuurlijk wel een tafel gebruiken. Voor een goed boek of een lekkere maaltijd. Voor nog geen tientje is deze van acacia hout van jou.

Action folder deze week

Een Powerhouse speaker mét ingebouwde Bluetooth en usb poort haal je nu voor maar 30 euro bij Action. Ideaal voor een barbecue in de tuin of een feestje in de straat. 

Action folder deze week

Moederdag komt eraan! Heb jij je cadeau al in huis? Deze beauty cadeauset uit de Action folder heeft alles wat je moeders hartje begeert. Lekkere douchegel of een fijn geurtje. Ontbijtje op bed erbij en jouw mams is de gelukkigste op aarde.

Action folder deze week

Ben je al naar het strand geweest? Een groot strandlaken is altijd fijn. Op deze XXL van 100x200cm pas je met het hele gezin! Verkrijgbaar in lief roze en stoer blauw.

Action folder deze week

Heb je al tot het donker in de tuin gehangen tijdens de tropische dagen? Deze lamp werkt op zonne-energie en verandert van kleur. Ideaal voor wat sfeer in je achtertuin of op je balkon.

Action folder deze week

Hou jij er ook zo van om je 's ochtends en/of 's avonds helemaal in te smeren met fijne body lotion? In de Action folder vind je deze week een heerlijke pot voor maar anderhalve euro! Inslaan dus, die handel.

Action folder deze week

Schoonmaken is helaas niet ieders grootste hobby. Toch is het, net als de was en stofzuigen, een klusje dat helaas af en toe gedaan moet worden. Deze goedkope Ajax allesreiniger verzacht de pijn gelukkig nog enigszins, want voor maar 1,30 scoor je al een heerlijk geurende fles!

Action folder deze week

Speelde jij vroeger ook altijd badminton op de camping? Of gewoon tijdens warme zomerdagen voor de deur? Voor nog geen vier euro scoor je een badmintonset bij Action deze week. Leuk om dit jeugdsentiment te herbeleven.