Lidl aanbiedingen: E-bike, koffer en kattenkrabpaal

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 17 scoor je onder andere een E-bike, een koffer en spelletjes voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

`lidl aanbiedingen

Lees ook: Action folder deze week #16: Waterpistool, tuinstoel en grillplaat

 

E-Bike 28"

Vliegensvlug op je werk of in no time met je billen op het strand. Deze E-bike is een uitkomst als je wel sportief wil blijven, maar liever tijd overhoudt. Zie je kans schoon en schaf deze E-bike aan voor slechts €1.080. Daar zul je geen spijt van krijgen! Ga naar de Lidl-shop voor alle details.

e-bike lidl aanbiedingen

E-Bike 28", €1.079.-

 

Klapstoel

Met de zomer op komst kun je geen genoeg klapstoeltjes hebben. Ideaal als je gasten over de (tuin)vloer krijgt. Deze houten exemplaren koop je voor slechts twee tientjes. 

klapstoel lidl aanbiedingen

Klapstoel, van €29,99 voor €19,99

 

7-zones-comfortmatras

Een matras hoeft niet peperduur te zien, dat bewijst deze Lidl aanbieding. Dit matras van 90 x 200 CM is perfect voor een eenpersoonsbed, voor de tiener- of logeerkamer. 

lidl aanbiedingen

7-zones-comfortmatras H2 of H3, €59,99 

 

Kattenkrabpaal

Met dit kattenwalhalla zal jouw pluizige vriend(in) je eeuwig dankbaar zijn. Met genoeg klauter-, krab- en slaapplekken zal jouw kat wel even zoet zijn. 

lidl aanbiedingen

Kattenkrabpaal, €99,99

 

Koffer 75L

Een vakantie op het oog en nog een koffer nodig. Komt dat even mooi uit! Lidl heeft nu koffers in de aanbieding. Deze 75 liter versie is gemaakt van schokabsorberende schaal van polycarbonaat en heeft een cijferslot. De koffer is te koop in de kleuren roze, blauw en zwart.

lidl aanbiedingen

Koffer, €59,99

 

ESMARA dames sandalen

Elke vrouw heeft een paar stevige sandalen nodig. Gelukkig zien deze van Lidl er ook stylish uit. Wit, zwart, brons of metallic... voor welke kleur(en) ga jij? 

lidl aanbiedingen

Dames sandalen, €5,99

 

Lees ook: Aldi aanbiedingen week 17: Alles voor de paasdagen