Action folder deze week #16: Waterpistool, tuinstoel en grillplaat

(Web)shops door Roos

Wat is er deze week allemaal in de aanbieding bij Action? Het Nederlandse familiebedrijf wordt al jaren geroemd om haar kwaliteitsproducten tegen superscherpe prijzen. En dat is ook deze week niet anders. Je scoort namelijk al je zomergear tegen superscherpe prijzen! Lees dus snel verder welke aanbiedingen je vanaf woensdag 17 t/m dinsdag 23 april kunt verwachten. Laat die zomer maar komen!

Action folder deze week

Action folder deze week: Waterpistool

De temperatuur gaat dit weekend de 25 aantikken en dat kan maar één ding betekenen: watergevecht! Haal je waterballonnen dus maar vast in huis en trek je badpak uit de kast, want het belooft een waar spektakel te gaan worden. En wat kan er tijdens een echt watergevecht absoluut niet ontbreken? Juist, een waterpistool! Voor maar 80 cent is 'ie van jou.

Action folder deze week: Supersoaker

Lever je liever geen half werk en ga je tijdens een watergevecht tot het uiterste? Schaf dan nu deze superscherp geprijsde Super Soaker aan, want voor nog geen zeven euro schakel jij iedereen binnen een range van tien meter uit. Bam!

Action folder deze week: Contact grill

Geen ruimte voor een barbecue, maar wil je met die zomerse temperaturen wél een lekker hamburgertje bouwen? Met deze grill haal je je barbecue gewoon in huis. En dat voor maar twaalf euro. Hoef je het niet voor te laten.

 

Action folder deze week: Tuinstoel

Met die warme temperaturen op komst wil je natuurlijk wel lekker buiten kunnen zitten. Deze week in de Action folder: een tuinstoel voor maar 25 euro. Kussentje erop en klaar is kees: laat dat zonnen maar beginnen.

Action folder deze week: Kayak

Ga je liever het water op met de tropische temperaturen? Deze tweepersoonskayak is nog naarstig op zoek naar peddelaars. Peddel dus snel naar Action en scoor 'm! Pas op, want op = op.

Action folder deze week: Solarlamp

Waar is de zon nog meer goed voor, behalve een goeie tanline? Juist, zonne-energie! Deze week in de Action folder: een solarlamp die overdag krachtige zonnestralen verzamelt, zodat 'ie 's avonds alle kleuren van de regenboog kan shinen. 

Action folder deze week: Axe deodorant

Altijd handig: deodorant. Reken maar dat er flink gezweet gaat worden deze week, dus een extra voorraadje kan zeker geen kwaad. Voor nog geen twee euro per stuk scoor je Axe deospray bij Action. 

Action folder deze week: AriZona Iced Tea

Een beetje verkoeling dit weekend? Dat zal zeker geen overbodige luxe zijn. Sla je favo AriZona Iced Tea in en leg 'm vast koud. Niets staat jou en een zonnig weekendje nog in de weg!

Lees ook: Lidl aanbiedingen: Fitness trampoline, maxi-jurken en haarstyler

Beeld: iStock, Action folder