Lidl aanbiedingen: Fitness trampoline, maxi-jurken en haarstyler

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 16 scoor je onder andere een fitness trampoline, haarstyler en maxi-jurk voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Lidl aanbiedingen: de beste koopjes van week 15

SILVERCREST® Multi-haarstyler

Als je haar maar goed zit, toch? Dat zit wel snor met deze styler van Silvercrest. De roterende borstel zorgt voor prachtig krullend haar, maar heeft ook een optie om steil haar te creëren. De haarstyler heeft twee warmtestanden en automatische overhittingsbeveiliging. Je krijgt er ook een mooie reisetui bij. En dat voor maar een tientje. 

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Multi-haarstyler, van €12,99 voor €9,99

 

ERNESTO® Bestekset 30-delig

Bestek, je kunt er gewoon niet genoeg van hebben. Handig als je extra eters hebt. Dit set telt 30 stuks. Dat betekent dat het geschikt is voor 6 personen. Tijdelijk is dit bestekset afgeprijsd van €59,99 voor €49,99, dus snel naar de (web)winkel.

lidl aanbiedingen

ERNESTO® Bestekset 30-delig, van €59,99 voor €49,99

 

ESMARA Lingerie® Dames negligé

Oeh la la! Lingerie en Lidl zou je niet zo snel in dezelfde zin noemen, maar deze negligés zien er erg verleidelijk uit. Per stuk kosten ze slechts €4,99. Het bewijs dat goedkoop ook sexy kan zijn.

lidl aanbiedingen

ESMARA Lingerie® Dames negligé, van €6,99 voor €4,99

 

CRIVIT® Fitness trampoline

Hoe vaak vind je nou een work-out die én superleuk én supergoed is? De fitness trampoline is daar een perfect voorbeeld van. Je verbandt veel calorieën in een korte tijd. Ben je geen fan van de sportschool, dan is deze trampoline voor thuis ideaal. 

lidl aanbiedingen

CRIVIT® Fitness trampoline, van €49,99 voor €39,99

 

SMOBY® Tefal Studio Bubble keuken XXL

Je kleine keukenprins of -prinses in the making kan zich uren vermaken met deze 'mini'-keuken voor kids. Dit keukentje bevat allerlei 'magische' elementen om het nog realistischer te maken.

lidl aanbiedingen

SMOBY® Tefal Studio Bubble keuken XXL, van €89,99 voor €79,99

 

Heidi Klum Dames maxi-jurk

Een lange jurk misstaat bijna niemand. Deze drie jurken uit de Heidi Klum-collectie zijn nu afgeprijsd. Je kunt kiezen uit een lange maxi-jurk in het zwart of wit of een maxi-jurk met halflange mouwen en een split in het midden. 

lidl aanbiedingen

Heidi Klum Dames maxi-jurk, van €19,99 voor €14,99

 

Lees ook: De leukste zomerjurkjes die ook naar je werk kunnen (+ krijg 15% korting & WIN 250 euro shoptegoed!)