Lidl aanbiedingen: Mega zwembad, Polaroid camera, espadrilles

(Web)shops door Laura

Koopjesjagers opgelet! Elke maandagochtend zetten we de beste Lidl aanbiedingen op een rijtje voor jou. In week 22 scoor je onder andere een mega zwembad, Polaroid camera en espadrilles voor een spotprijs. Dus hop, hop, naar de (web)winkel voordat het uitverkocht is. 

Lees ook: Lidl aanbiedingen: XXL Unicorn-badeiland, camera-statief, paninigrill en Tipi-tent

Bestway® Zwembad Ø366 cm

Altijd al gedroomd van een groot zwembad in de tuin? Ga dan snel naar de Lidl-Shop, want de supermarkt verkoopt nu een zwembad van ruim 3 meter breed! Daar kun je heel wat zonnige uurtjes in vertoeven denken wij zo. Bij het zwembad wordt ook een hoes geleverd, zodat het water langer schoon blijft. En het mooiste aan dit zwembad is nog de prijs: hij kost net geen honderd euro. Een koopje!

Koop voor €99,99

lidl aanbiedingen

SILVERCREST® Bluetooth® luidspreker

Bij de zomer hoort natuurlijk... muziek! Deze Bluetooth speaker neem je overal mee naartoe. Je balkon of tuin, maar ook het park, zwembad of met vakantie!

Koop van €19,99 voor €14,99

lidl aanbiedingen

Polaroid SNAP TOUCH digitale instantcamera

Hoe leuk zijn deze fleurige Polaroid-camera's? Geen enorme lading foto's op je computer waar je niet meer naar omkijkt, maar tastbare foto's die je kunt ophangen! Vang alle mooie momenten met familie en vrienden met dit toffe cameraatje met zes ingebouwde filters. Naast foto's kun je ook video's maken in HD kwaliteit. De foto's kun je bewaren op een microSD-kaart zodat je ze ook digitaal kan opslaan.

Koop voor €199,-

lidl aanbiedingen polaroid

ESMARA® Dames espadrilles

Summer is coming! Is jouw garderobe al zomerproof? Een paar espadrilles zijn onmisbaar in elke schoenenkast. Ze zitten heerlijk, worden niet zweterig en zien er ook nog hip uit. 

Koop van €7,99 voor €3,99

lidl aanbiedingen

LANDMANN® Swing grill

Het staat niet alleen gaaf in je tuin, het is nog praktisch ook, zo'n swing grill. Door het ronddraaiende rooster wordt het vlees namelijkoveral gelijkmatig gegaard. Als je het rooster weghaalt doet de grill ook dienst als vuurplaats voor zwoele zomeravonden.

Koop voor €99,99

lidl aanbiedingen

Lees ook: De mooiste maxi-jurken voor een zwierige zomer