Ingrid vertrekt na helemaal klaar te zijn met B&B Vol Liefde-eigenaar Walter: "Ik voel f*ck you"

Media door Jennifer

Sinds het vertrek van de 'spiruwele' vriendinnen Claudia en Anne zijn de tijden nogal veranderd in de Bed & Breakfast van B&B Vol Liefde-deelnemer Walter. Hoewel hij nog niet alleen is achtergebleven, is de rust wel even flink teruggekeerd. Iets waar Corina zich (nu nog wel) prima bij voelt, maar Ingrid begint zich steeds meer te irriteren. Het komt uiteindelijk zelfs zo ver, dat ze onverwachts afscheid neemt van de B&B-eigenaar en dat doet ze met een flinke knal. Bam!

Stilte en rust bij Walter in B&B Vol Liefde

Vooral na het vertrek van Anne en Claudia keert de rust flink terug in de Bed & Breakfast van Walter uit B&B Vol Liefde. In aflevering 21 zien we hoe de B&B-eigenaar zich even terugtrekt in de natuur. Dat terwijl hij eigenlijk nog steeds twee vrijgezelle dames over de vloer heeft. Hij heeft gewoon even wat tijd nodig om te reflecteren op zijn liefdesavontuur tot nu toe. Op het internet gaan kijkers al langer los over Walter, waarbij het lijkt alsof hij helemaal niet op zoek is naar een partner. Maar dat is hij zeker wel, vertelt hij voor de camera. "Maar het is belangrijk voor mij dat het een beetje in balans is. Het praten, delen en dingen doen, maar ook het alleen kunnen zijn," legt hij uit. "Net als twee bomen die elkaar in de takken raken, maar niet altijd op elkaar geplakt zitten."

Eén van de vrijgezelle dames in zijn B&B, Corina, lijkt op zich wel te genieten van de rust, die ze nu krijgt. Tegen de camera zegt ze ook: "Ik denk nog steeds wel dat het kan." Al merkt ze dat haar mede-vrijgezel Ingrid meer moeite krijgt met het gedrag van Walter. Iets wat inderdaad klopt, zo zien we verder in de aflevering. Ingrid heeft namelijk niet kunnen slapen, terwijl "slapen haar talent is". Ze realiseert zich, dat haar liefdesavontuur tegen z'n einde aanloopt. "Voor mij is er nog niet een 'samen', niet voelbaar en ik wil het hier gewoon bij laten," vertelt ze voor de camera. Ze zegt liever alleen te zijn dan nog langer rond te moeten hangen in de Bed & Breakfast van de tantragod. Waar overigens de spirituele energieën de laatste tijd wel minder zijn, merkt ze. Na het vertrek van Anne en Claudia zag Ingrid steeds minder de dansende, knuffelende Walter.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Walter reageert op zijn bullsh*t-opmerking tegen Ingrid: "had ik anders kunnen uitleggen"

Wanneer de B&B-eigenaar tijdens de lunch weer terug komt bij de twee dames, laat Ingrid meteen een bom vallen tijdens het eten. "Lunchen is een goed idee, maar ik denk dat ik geen hap door mijn keel ga krijgen," zegt ze. "Ik wil je vertellen dat ik ga vertrekken." Ouch. Vervolgens slaat de sfeer meteen om bij de vrijgezel, die zo snel mogelijk weg wil uit de B&B. Ze hoeft geen eten meer en ook geen traditioneel lange knuffel. We're done.

Ingrid vertrekt: massale steun van kijkers

Het afscheid van Ingrid kwam natuurlijk wel erg onverwachts bij Walter. Hij vond dat ze wel steeds prettiger met elkaar konden praten, al voelde hij geen "liefdesklik". Hij stond meer in verbinding met Claudia en Anne dan met Ingrid. Toch gunde hij haar eigenlijk wel nog een bosje bloemen uit de tuin als afscheidscadeau, zo zei hij bij het afscheid van Ingrid. Al bedenkt 'ie zich vervolgens, dat er nog een reünie komt én een kans om alsnog iets te geven. Of toch niet. "Fuck you met je reünie. Wat interesseert mij nou een reünie?" reageert Ingrid namelijk voor de camera, waarna ze hem zelf zegt: "Ik vind dat op dit moment niet heel belangrijk." Ze is overduidelijk helemaal klaar met Walter. En de kijkers steunen de sterke, vrijgezelle Ingrid massaal op socialmediakanaal X (voorheen Twitter):

Lees ook: Kijkers B&B Vol Liefde gaan los op 'break' van Leendert en Thalia: "Thalia gaat niet meer terugkomen"