Zien: zo ziet het gloednieuwe huis van ‘Big Brother’ eruit

Media door Elsemieke

Het is alweer een poosje geleden dat de vorige winnaar er met de winst vandoor ging in het laatste seizoen van Big Brother, nadat diegene bijna 3 maanden wist te overleven met 24/7 camera’s op z’n gezicht gericht. Big Brother 2023 wordt een andere editie dan de vorige seizoenen. En de beelden van het huis zijn er al.

Big Brother 2023 

Opgesloten zitten in een huis zonder enig contact met de buitenwereld met mensen die je niet kent. Wat dacht je van allerlei uitdagingen en om over de grote hoeveelheid camera’s nog maar te zwijgen: het concept van Big Brother is voer voor echte juicy content. Big Brother maakte in 2020, veertien jaar na het laatste seizoen, een doorstart. Het goede nieuws is: dit jaar kunnen we hier opnieuw van gaan genieten! 

Kijkers over 'arrogante' Joy in B&B Vol Liefde: "doet mee voor gratis reclame"

Spelregels Big Brother 2023

In 2022 werd Salar de winnaar van Big Brother en in 2021 was Jill Goede de gelukkige. Vorig seizoen konden we met de 120 camera’s en 50 microfoons meekijken op RTL5 en de stream op Videoland was zelfs 24 uur per dag beschikbaar. Alles zou anders zijn dit keer in Big Brother 2023. Zo starten de bewoners al met een prijzenpot van 100 duizend euro en ook krijgt Geraldine een nieuwe sidekick. "In het huis is een doorzichtige kluis aanwezig met daarin de jackpot van 100 duizend euro, die ze gedurende het spel kunnen beïnvloeden", zegt RTL. De bewoners kunnen in het huis 'Big Brother Coins' verdienen. Hier kunnen ze dingen mee kopen.

Eerste beelden Big Brother 2023

Het interieur van het ‘Big Brother’-huis is ook dit weer om van te juichen. Met alle kleuren van de regenboog - zelfs de jacuzzi op de binnenplaats - is de villa van de kandidaten niet de slechtste plek waar je kan toeven. Bijzonder: dit jaar is de geheime kamer in het Big Brother-huis, waar de bewoners zullen strijden voor een "belangrijke, mysterieuze prijs". Wij zijn hier heel benieuwd naar!

Wanneer start Big Brother 2023?

Elke zaterdag is om 20u de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 9 januari elke doordeweekse dag om 20:30 te zien bij RTL 5. Kijk je liever direct mee? De show is 24/7 live te volgen via twee Videoland-livestreams.