Big Brother 2023 komt eraan (en hier kan je je inschrijven!)

Media door Elsemieke

Het is alweer een poosje geleden dat Salar er met de winst vandoor ging in het laatste seizoen van Big Brother, nadat hij bijna 3 maanden wist te overleven met 24/7 camera’s op z’n gezicht gericht. Wil jij dit ook en denk je dat je dé ideale persoon bent voor het programma? Dan is er goed nieuws, want je kunt je nog opgeven voor Big Brother 2023!

Big Brother 2023 komt eraan (inschrijven kan nu)

Opgesloten zitten in een huis zonder enig contact met de buitenwereld met mensen die je niet kent. Wat dacht je van allerlei uitdagingen en om over de grote hoeveelheid camera’s nog maar te zwijgen: het concept van Big Brother is voer voor echte juicy content. Big Brother maakte in 2020, veertien jaar na het laatste seizoen, een doorstart. Het goede nieuws is: in 2023 kunnen we hier opnieuw van gaan genieten! RTL en het Belgische Play4 hebben namelijk een nieuw seizoen van Big Brother aangekondigd. 

Inschrijven voor Big Brother 2023

In 2022 werd Salar de winnaar van Big Brother en in 2021 was Jill Goede de gelukkige. Vorig seizoen konden we met de 120 camera’s en 50 microfoons meekijken op RTL5 en de stream op Videoland was zelfs 24 uur per dag beschikbaar. Word jij de opvolger van Jill & Salar? Zie jij het zitten om maximaal 100 dagen lang opgesloten te zitten met andere bewoners én met 24/7 camera's op je gezicht gericht? Wil je kans maken op een flink geldbedrag? Dan kun je je nú inschrijven voor Big Brother 2023. Je opgeven voor de realityshow doe je via deze link: bigbrother2023.tv.

Eerst duimpje omhoog, dan seks: deelnemers Big Brother moeten consent tonen aan camera's