Lifestyle / Celebs
Celebs

Roxeanne Hazes reageert gekwetst op nieuwe docu over vader

Woensdagavond werd de eerste aflevering van ‘Kleine Jongen – Het echte leven van André Hazes’ uitgezonden. Deze docu geeft, dankzij privébeelden en inside scoop, een heel puur beeld van het leven van de zanger. Maar dochter Roxeanne laat via Instagram weten niet blij te zijn met deze beelden.

roxeanne hazes

Lees ook: FOTO: Volgers van Maan gaan los nadat ze poseert met een sigaret

Niet meegewerkt

In een openhartig Instagram-bericht laat ze weten niet blij te zijn met de docu over haar vader. Ze voelde zich genoodzaakt om haar standpunt te laten weten. Rox geeft aan dat ze niet meegewerkt heeft, maar dat er wel beelden zijn gebruikt die zij liever niet had willen verspreiden.  

Herinneringen

Ze vertelt dat haar beeld van haar vader vooral uit herinneringen bestaat. Daarom had ze het fijn gevonden als ze dit op haar eigen moment kon bekijken. Bijvoorbeeld met haar kinderen later. Snappen we.

Camcorder

Daarnaast laat ze weten dat er ook beelden uit de laatste fase van haar vaders leven zijn gebruikt. Deze heeft ze toendertijd zelf gefilmd met haar camcorder. Dat dit nu op straat ligt doet haar heel veel pijn. Ze heeft via haar management gevraagd om deze beelden niet te gebruiken, maar de producenten hebben dit ondanks alles toch gedaan.

Veel liefde

Ze laat op de laatste foto van de driedelige post ook nog weten dat ze vindt dat de docu nooit gemaakt heeft mogen worden. “Ik eer mijn vader op mijn eigen momenten, en zal dat in de toekomst ook met enorm veel liefde blijven doen.” Heftig…

Lees ook: Huh? Regé-Jean Page heeft zélf het aanbod afgewezen om weer in Bridgerton te spelen