Douwe Bob slaat terug op haatreacties met hilarische post op Instagram

Media door Elsemieke

Kleine kans dat je het gemist hebt, want Douwe Bob is al een poosje in het nieuws omdat hij afgelopen jaar drie kinderen bij drie verschillende vrouwen heeft verwekt. De zanger heeft met geen van drie een relatie en dat zorgt voor veel reacties op zijn Instagram. Douwe zelf slaat nu met veel humor terug op de haatberichten aan zijn adres.

Douwe Bob komt met hilarische reacties op haatberichten op Instagram

Douwe Bob zorgde vorig jaar voor flink wat opschudding toen hij tijdens een optreden vertelde dat hij vader zou worden. De reden voor kritiek was het feit dat hij toen al niet meer samen was met de moeder. Inmiddels blijkt dat hij vorig jaar ook met een ándere vrouw een dochter heeft gekregen en ook is er een zoon onderweg. De zanger heeft nu met geen van de drie vrouwen een relatie. Anouk en Bob hebben meer dan drie jaar geprobeerd zwanger te raken, maar dat lukte niet tijdens hun relatie.

Middelpunt van de belangstelling

Omdat roddelqueen Yvonne Coldewijer het nieuws al naar buiten bracht, voelde hij zich genoodzaakt hierover op zijn sociale media te schrijven. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft”, aldus Douwe Bob. Het gevolg: Douwe kon naast felicitaties helaas ook op een heleboel nare reacties rekenen. Op Instagram besloot de zanger gisteren te reageren. Te zien is hoe hij vanuit bad uit een kopje drinkt. “Slokjes nemen van het kopje vol ‘fucks’ die ik geef om haters.” Hij schrijft: “Oh kijk, hij is leeg.” 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Kijkers krijgen plaatsvervangende schaamte bij hilarische aflevering First Dates