Sony stopt per direct de samenwerking met Lil Kleine

Celebs door Elsemieke

Lil Kleine wordt verdacht van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Vorige week verscheen er een video online waarop hij haar aan haar haren uit de auto trok. Daarna zou hij haar hoofd tussen de autodeur hebben geklemd. Sony Music zet de samenwerking met Lil Kleine nu stop, zo meldt de platenmaatschappij zondagavond.

Jaimie Vaes gaat (nog) geen aangifte doen tegen Lil Kleine

 

Sony stopt per direct de samenwerking met Lil Kleine 

Hoewel Lil Kleine afgelopen eerder nog werd veroordeeld door de rechter vanwege het mishandelen van een man in een club in Amsterdam, zat de zanger vorige week weer op het bureau. Dit keer voor het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes. In de video zou te zien zijn dat Lil Kleine Vaes aan haar haren uit een auto trekt en haar hoofd tussen het portier en de auto klemt. Sony beëindigt daarom de werkrelatie met de artiest. Het bedrijf, dat nog geen verdere toelichting kan en wil geven, wilde eerder nog niet reageren op het incident.

Ook Top Notch verbreekt samenwerking

"Sony Music neemt de aantijgingen tegen Lil Kleine zeer serieus en tolereert op geen enkele manier het gedrag dat te zien is op de beelden die rondgaan op sociale media", staat in een verklaring van Sony. "Dit conflicteert ernstig met de waarden van ons bedrijf." Lil Kleine kondigde recent de samenwerking met Sony Music aan, nadat hij had gemeld de samenwerking met zijn platenlabel Top Notch te verbreken. Top Notch, dat eerder deze maand nog wel zijn plaat Ibiza Stories uitbracht, liet vrijdag weten niets meer met de rapper te maken willen hebben. Het label is gestopt met de promotie van de muziek van Lil Kleine.

Lees ook: Jaimie Vaes geeft reactie na mishandeling door Lil' Kleine: "ik ben oké"