Jaimie Vaes gaat (nog) geen aangifte doen tegen Lil Kleine

Celebs door Elsemieke

Afgelopen weekend werd Lil Kleine opgepakt door de politie omdat hij zijn verloofde Jaimie Vaes zou hebben mishandeld. Op een uitgelekt filmpje was te zien hoe hij haar hoofd tussen de autoportier hebben geklemd en haar daarna aan haar haren uit de auto sleepte. Jaimie Vaes zelf zegt (nog) geen aangifte te gaan doen tegen de zanger.

 

Jaimie Vaes gaat (nog) geen aangifte doen tegen Lil Kleine

Hoewel Lil Kleine afgelopen week nog is veroordeeld door de rechter vanwege het mishandelen van een man in een club in Amsterdam, zat de zanger sinds zaterdag weer op het bureau. Lil Kleine werd zondagavond aangehouden na een melding van een mishandeling in Amsterdam. Hij zou zijn verloofde Jaimie Vaes hebben mishandeld. In de video van Life of Yvonne is te zien dat Lil Kleine Vaes aan haar haren uit een auto trekt en mogelijk haar hoofd tussen het portier en de auto klemt. Het is niet bekend of het in de video daadwerkelijk om het koppel gaat en wanneer deze beelden zijn gemaakt.

Geen aangifte

Jaimie zelf heeft vooralsnog geen aangifte gedaan van de vermeende mishandeling, zo laat de advocaat van Lil Kleine weten aan Shownieuws“Het Openbaar Ministerie wilde hem nog twee weken langer vasthouden. De rechter-commissaris, de onderzoeksrechter, die heeft anders besloten. En hem ook, op mijn verzoek, op vrije voeten gesteld", aldus de advocaat van de rapper. 

Gestoorde mensen

Jaimie Vaes stuurde roddelvlogger Farja Farvardin eerder een bericht via Instagram. Op de vraag of ze oké is, antwoordde Vaes bevestigend en zei ze: "Mensen zijn zo intens gemeen en gestoord." Het is niet duidelijk over wie ze het in haar bericht heeft.