Rachel Hazes geeft update over André: "hij heeft bescherming nodig"

Celebs door Elsemieke

André Hazes is al maandenlang niet meer in the picture geweest omdat hij kampt met burn-out verschijnselen. De zanger cancelde al zijn optredens en trok bij zijn moeder Rachel in. Zij geeft nu een update aan RTL Boulevard hoe het nu met haar zoon gaat.

Rachel geeft update over Andre Hazes

Het is al heel lang stil rondom André Hazes. Vanwege een burn-out laste de zanger zijn optredens af en ook op social media is hij even niet te vinden. Na de breuk met Sarah en een burn-out zoekt hij steun onder de vleugels van zijn moeder. Rachel zelf vertelt nu hoe het met hem gaat. Andre kiest ervoor om even niet op het podium te staan en teruggetrokken te leven. Na een rondreis van enkele weken in Amerika, nam de zanger recent opnieuw intrek bij zijn moeder.

Bij Rachel thuis

Na de breuk met Sarah van Soelen trok André weer bij zijn moeder in, waar hij door Rachel heel hard verwend werd met ‘vitamientjes, moederliefde en heel veel rust,’ zo vertelde ze in november. Ook volgt de volkszanger therapie. Rachel heeft nu aan RTL Boulevard hoe het inmiddels met haar zoon gaat. “Het gaat heel goed, ik ben heel trots op hem. Voor mij is het belangrijkste dat hij gewoon weer goed in zijn vel komt te zitten. Waar hij zit, maakt me niet uit, zo lang ik maar weet dat het goed met hem gaat. En dat is momenteel bij mij.”

Bescherming

Toch heeft André ook nog wel een proces te volgen. “Kijk, André heeft wel een lange weg te gaan. Dus dan moet je gewoon de bescherming bieden.” Bang voor een extra man in huis hoeft André in ieder geval niet te zijn. Het gerucht gaat al een tijdje dat Rachel het heel gezellig heeft met de No Surrender-oprichter. “Ik ben zo druk dat ik gewoon niet leuk ben voor een man. Ik heb gewoon geen tijd. Dus ik zou het hartstikke leuk vinden, maar het komt gewoon niet uit. Dankjewel, André."

Foto: BrunoPress

Lees ook: 'Steenrijk, Straatarm': kijkers in shock over inloopkast als kinderkamer